arhiv novic
NOVICE

Proti Belorusiji za boljše izhodišče pred nadaljevanjem

Slovensko moško člansko rokometno reprezentanco v ponedeljek na svetovnem prvenstvu v Egiptu čaka zadnja tekma prvega dela tekmovanja. Na njej se bo v Aleksandriji ob 18. uri pomerila z Belorusijo.

Rusi zadali prvi poraz

Slovenska moška rokometna reprezentanca je na tekmi drugega kroga svetovnega prvenstva v Egiptu izgubila proti ekipi ruske rokometne zveze s 25:31. Slovenija se bo v prvem delu tekmovanja v ponedeljek ob 18. uri pomerila z Belorusijo.

Sobotna derbija Koprčankam in Novomeščankam

V soboto so bile v 1. ženski rokometni ligi na sporedu prve tekme 13. kroga. Na obalnem derbiju so so zmage razveselile Koprčanke, Novomeščanke so slavile zmago v Celju, novi točki je vpisala tudi ajdovska zasedba.

Vranješ v Egipt vpoklical Mazeja in Lesjaka

Po neljubih dogodkih zadnjih dni, zaradi katerih Tilnu Kodrinu in Urhu Kastelicu organizatorji prvenstva ne dovolijo aktivnosti z reprezentanco, je bil selektor Ljubomir Vranješ primoran najti rešitev. V Egipt je vpoklical dva dodatna rokometaša. V predmestje Aleksandrije sta zjutraj srečno prispela Tadej Mazej in Urban Lesjak.

NOVICE

Korejci pozabljeni, v soboto proti Rusom

Po odličnem začetku slovensko moško člansko rokometno reprezentanco v soboto na svetovnem prvenstvu v Egiptu čaka drugi preizkus. Ob 18. uri po slovenskem času se bo pomerila z ekipo ruske rokometne zveze.

NOVICE

Krimovke nad Metz z dobro obrambo

Rokometašice Krima Mercatorja bodo konec tedna odigrale prvo letošnjo domačo tekmo v ligi prvakinj. V Ljubljano v soboto prihaja močni francoski prvak Metz, ki je preteklo nedeljo prekinil niz neporaženosti ruskega Rostova, ki vodi v skupini A. Kot je sporočil trener krimovk Uroš Bregar, se ključ do uspeha in presenečenja skriva v obrambi.

Social media