arhiv novic

Grojzdek prva okrepitev Trima Trebnjega

Potem ko Adam Seferović s koncem sezone zapušča trebanjski klub, ga bo v naslednji sezoni zamenjal Žan Grojzdek, ki se v Trebnje vrača po treh sezonah.

Panjtar ostaja v osjem gnezdu vsaj do poletja 2022

Vodstvo velenjskega kluba, kljub postopnim nižanjem stroškov svojega delovanja, v svojih vrstah uspešno zadržuje ključne člene svoje ekipe. Tako so se dogovorili za podaljšanje pogodbe tudi z vratarjem Aljažem Panjtarjem (185 cm, 1991), ki bo še naprej razveseljeval navijače črno-rumenega moštva, vsaj do konca sezone 2021/22.

NOVICE

Šoštarić v dresu Szegeda še tri leta

Sodelovanje z madžarskim prvoligašem MOL Pick Szegedom, ki nastopa tudi v elitni Ligi prvakov, je podaljšal še tretji slovenski reprezentant. Po Deanu Bombaču in Mateju Gabru se je za ta korak odločil tudi Mario Šoštarić. Desnokrilni rokometaš njegov dres nosil vsaj do poletja 2023. Slovensko kolonijo pri madžarskih podprvakih bo v prihodnji sezoni dopolnil Borut Mačkovšek, ki se bo tja preselil iz rivala iz Veszprema.

Aleks Kavčič ostaja v Velenju do poletja 2022

Aleks Kavčič se je ekipi črno-rumenih pridružil pred sezono 2018/19 in vse od takrat predstavlja enega ključnih motorjev velenjskega moštva. Z rokometnim klubom Gorenje Velenje je 23-letni Škofjeločan nadgradil veljavno sodelovanje in tako ostaja v Šaleški dolini vsaj do konca sezone 2021/22.

Spletno antidopinško izobraževanje

Smo v obdobju, ko zdravstveno okoliščine narekujejo ritem našega vsakdana, čemur smo se morali prilagoditi prav vsi. To pa še ne pomeni, da tega obdobja ne moremo izkoristiti za stvari, za katere morda v normalnih okoliščinah ne najdemo časa.

NOVICE

Predlog “megazakona” vključuje tudi športne organizacije, poklicne športnike in delavce v športu

Olimpijski komite Slovenije-Združenje športnih zvez (OKS – ZŠZ) se je odzval na predlog Zakona o interventnih ukrepih za zajezitev epidemije COVID-19 in omilitev njenih posledic za državljane in gospodarstvo. Veseli nas, da omenjeni zakon vključuje ukrepe tudi za športne organizacije, ki so vsled situacije odpovedale svoje aktivnosti in dogodke ter tako utrpele finančne posledice, ki ogrožajo tudi njihovo prihodnje delovanje.

Social media