arhiv novic

Zorman predstavil kandidate za prvi tekmi kvalifikacij za EP 2024

Pred slovensko moško rokometno reprezentanco sredina oktobra prinaša prvo akcijo po nekajmesečnem premoru. V okviru kvalifikacij za nastop na evropskem prvenstvu v Nemčiji leta 2024 se bo pomerila z reprezentancama Bosne in Hercegovinein Kosova.

NOVICE

Junaki na vozičkih poslali bronasti pozdrav

Minulo nedeljo je slovenska reprezentanca v rokometu na vozičkih poskrbela za izjemen uspeh, saj je na svetovnem prvenstvu v Egiptu osvojila bronasto odličje. V poznih ponedeljkovih urah se je ekipa vrnila v domovino, dan kasneje pa stopila pred predstavnike sedme sile.

NOVICE

Članice so se zbrale v Ljubljani

Slovenska ženska rokometna reprezentanca odšteva zadnje dneve do začetka novembra, ko jo na domačih tleh čaka velik izziv – domače evropsko prvenstvo, ki ga bo Slovenija sogostila s Severno Makedonijo in Črno goro. Selektor Dragan Adžić je v ponedeljek v Ljubljani zbral svoje izbranke na še zadnjem pripravljalnem tednu pred sklepnimi pripravami.

NOVICE

SLOVENIJA BRONASTA NA SVETOVNEM PRVENSTVU!

Slovenska reprezentanca v rokometu na vozičkih se s svetovnega prvenstva v Egiptu vrača z bronasto kolajno! V malem finalu je z 2:0 premagala Čile.

Glasovanje za igralca 3. kroga Lige NLB

Tekmovalno dogajanje v 3. krogu Lige NLB je zaključeno. Na sedmih tekmah državnega prvenstva so se izvrstno izkazali številni rokometaši, prejemnika naziva najboljšega igralca tega kroga pa boste z glasovanjem izbrali ljubitelji rokometa.

127. derbi Celjanom

Sklepno dejanje tretjega kroga Lige NLB je pripadlo Celjanom. Rokometaši iz knežjega mesta so že v prvem polčasu ostali brez Žige Mlakarja in Matica Suholežnika, ki sta prejela rdeči karton, a so kljub temu prikazali zanesljivo igro in v velenjski Rdeči dvorani z 33:28 premagali gostitelje.

Lestvice
M Ekipa N Z I P + - +/- T
1 RK TRIMO TREBNJE 3 3 0 0 100 73 27 6
2 RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO 3 3 0 0 97 83 14 6