arhiv novic
NOVICE

Celjani svojo moč pokazali tudi v Dobovi

Aktualni slovenski rokometni prvaki iz Celja so tudi na tekmi 4. kroga Lige NLB pokazali svojo moč. Na nedeljskem gostovanju pri zasedbi Dobove, ki je prvič po prenovi zaigrala v domači dvorani, so slavili zmago s 37:22.

NOVICE

Ormožani nadigrali podprvake, Ljubljana do zgodovinske zmage

V soboto se bo nadaljeval 4. krog Lige NLB. Tekma med Urbanscape Loko in Gorenjem Velenjem je zaradi zdravstvenih težav v gostujoči ekipi prestavljena na kasnejši termin. Vsi ostali obračuni bodo odigrali po predvidenem sporedu.

Smonkarjeva rešetala gol Ptuja, Šoberlova zaklenila vrata Zagorja

V soboto so bile v 1. ženski rokometni ligi na sporedu tri tekme 4. kroga. Velenjčanke so po zaslugi Tjaše Smonkar, ki je v zadnjih devetih minutah dosegla pet izmed šestih golov svoje ekipe, ohranile celo kožo proti Ptuju (27.24), vratarka Neja Šoberl pa je z obrambami v zadnjih minutah pomagala Zagorju do uspeha v Kopru (30:29). Zmage so se z odličnim prvim polčasom na gostovanju v Litiji razveselile še Izoljanke.

Dolenjski derbi Trebanjcem, vijolični boljši v Ljubljani

Po štirih tekmah Lige NLB rokometaši Trima Trebnjega ostajajo pri polnem izkupičku. V petek so v domači dvorani na dolenjskem derbiju uspeli zajeziti novomeško Krko (32:27). Z zmago manj se lahko pohvalijo Mariborčani, ki so bili isti dan uspešni na Kodeljevem (32:25).

NOVICE

Ker ni rad tekel, je postal vratar

V 3. krogu Lige NLB se je moštvo Jeruzalema Ormoža vpisalo drugo zmago. Velik del zaslug zanjo so v Prlekiji pripisali šele 18-letnemu vratarju Alešu Zemljiču.

NOVICE

Žalčankam po preobratu lokalni derbi s Celjankami

S četrtkovim lokalnim derbijem v Žalcu se za rokometašice v 1. ženski rokometni ligi začenja 4. krog. Domači zasedbi Zelenih dolin se bo zoperstavila celjska ekipa Z'dežele. Obračun, ki se bo začel ob 19.30, bo mogoče spremljati tudi v neposrednem spletnem prenosu na Facebooku žalskega kluba.

Social media