arhiv novic
NOVICE

Slovenci na zadnji tekmi kvalifikacij boljši od Estonije

Slovenski rokometaši so bili v prvem polčasu za razred boljši od tekmecev iz Estonije, v drugem pa zaigrali slabše ter ogrozili svojo zmago (32:28). Na koncu so izbranci črnogorskega strokovnjaka na slovenski klopi Veselina Vujovića vendarle osvojili načrtovani točki in osvojili prvo mesto mesto v skupini, kar je bil tudi njihov primaren cilj pred začetkom kvalifikacijskega ciklusa.

NOVICE

Latvijci v končnici do zmage proti Sloveniji

Slovenska moška rokometna reprezentanca je na predzadnji kvalifikacijski tekmi za nastop na evropskem prvenstvu 2020 danes v Valmieri izgubila proti Latviji s 24:25 (10:14). Slovenija se bo v nedeljo, 16. junija, v Kopru pomerila z Estonijo.

NOVICE

Latvijci na čelu s Krištopansom naslednja ovira za naše fante

Slovenska moška rokometna reprezentanca bo drevi igrala predzadnjo kvalifikacijsko tekmo za nastop na evropskem prvenstvu 2020. Vodilna izbrana vrsta v skupini 4 se bo v Valmieri pomerila z Latvijo, tekma se bo pričela ob 18.40. Televizijski prenos, si lahko ogledate na drugem programu RTV Slovenija.

NOVICE

Don Don podpira naše mlajše starostne kategorije

Pred četrtkovo kvalifikacijsko tekmo ženske reprezentance je v Celju potekal turnir deklet letnikov 2004 in mlajše, ki pa ga je podprlo podjetje Don Don s svojimi odličnimi sendviči.

Slovenija v Latviji s 17 reprezentanti

Slovenska reprezentanca bo v Latvijo odšla s 16 igralci, tam pa se bo ekipi pridružil še Miha Zarabec. Predzadnja tekma kvalifikacij v skupini 4 za naše fante, bo na sporedu v sredo, 12. junija, ob 19.40 v Valmieri.

6. Državno prvenstvo v rokometu na mivki za člane in članice

V soboto in nedeljo 8.6. in 9.6.2019 se je v Centru športov na mivki v Kopru odvijalo 6. državno prvenstvo v rokometu na mivki za člane in članice, kjer se je za naslov državnega prvaka borilo 110 igralk in igralcev.

Tekme
Datum Ura Tekma Rezultat
Ni tekem
Lestvice