arhiv novic
NOVICE

Kadetska reprezentanca zakorakala v priprave pred EP

Moška mladinska reprezentanca Slovenije, ki se bo avgusta udeležila evropskega prvenstva do 19 let v Varaždinu, je v začetku tega tedna stopila v zaključni del priprav na prihajajoče tekmovanje.

NOVICE

Horžen se po sezoni seli v Nemčijo

Reprezentančni krožni napadalec Kristjan Horžen bo kariero nadaljeval v Nemčiji. K moštvu Rhein-Neckar Löwen se bo preselil po končani sezoni 2021/22.

NOVICE

Znani evropski tekmeci slovenskih klubov

Slovenska rokometna kluba Trimo Trebnje in Celje Pivovarna Laško sta na žrebu na sedežu Evropske rokometne zveze (EHF) na Dunaju dobila tekmeca v prvem krogu evropske lige. Oba se bosta pomerila z danskima zasedbama: trebanjsko ekipo čakata dvoboja s Holstebrojem, celjsko pa z GOG Gudmejem. Rokometašem ormoškega Jeruzalema je žreb drugega kroga evropskega pokala namenil dvoboj z zmagovalcem obračuna med Selfossom in Koprivnicami, rokometašicam Mlinotesta pa obračun s skandinavskim Kristianstadom.

Blagotinšek, Rakita in Košec ostajajo v Mariboru

Maribor Branik je v svojih vrstah zadržal tri rokometaše, na katere bodo v Mariboru resno računali tudi v prihajajoči sezoni. To so Anže Blagotinšek, Filip Rakita in Matic Košec.

NOVICE

Celjani začeli priprave na novo sezono

Moštvo Celja Pivovarne Laško je v začetku tedna uradno otvorilo priprave na sezono 2021/22.

Mlinarke ponovno v Evropi

Mlinotest Ajdovščina bo v sezoni 2021/22 nastopal v evropskem pokalu EHF Cup pod okriljem krovne evropske rokometne organizacije.