arhiv novic
NOVICE

Dobova strla odpor Mariborčanov

S tekmama v Dobovi in Slovenj Gradcu se je v nedeljo sklenil 10. krog Lige NLB. Obračun na Štajerskem je postregel z napeto končnico, ki se je uspešneje razpletla za gostitelje. Ti so na koncu strli odpor Maribor Branika s 25:24. Na drugi tekmi slovenski prvaki iz Celja domačim povratnikom med elito niso dali možnosti za presenečenje (31:18) in dosedanji del tekmovanja končujejo s polnim izkupičkom.

>Več
NOVICE

Drama na Kodeljevem Švedinjam

Rokometašice Krima Mercatorja so v 6. krogu skupine D lige prvakinj izgubile proti švedskemu Sävehofu s 26:28 (12:14) in bodo z dvema točkama nadaljevale tekmovanje v drugem krogu, kamer se je ob Sävehofu iz Krimove skupine uvrstil tudi madžarski Györ.

>Več
NOVICE

Velenjčani v Skopje z odlično popotnico

Zasedba Gorenja Velenja je z odliko opravila "prvi polčas" dvoboja za preboj v skupinski del Pokala EHF. Izbranci Zorana Jovičića so v domači Rdeči dvorani skopski Metalurg z odličnim drugim polčasom odpravili s 24:19. Povratna tekma 3. kroga kvalifikacij bo na sporedu prihodnjo nedeljo v Severni Makedoniji.

>Več
NOVICE

Ribničani po preobratu ostajajo drugi

Rokometaši Riko Ribnice po preobratu v zadnji četrtini tekme ostajajo tik pod vrhom lestvice Lige NLB. Na domačem parketu so bili z 32:29 boljši od Ormožanov. Pomemben skalp je v soboto uspela zabeležiti tudi Krka, ki se je po uspehu v Škofji Loki (29:26) pred zadnjima tekmama uspela zavihteti na šesto mesto lestvice.

>Več
NOVICE

Celjanke v končnici izvlekle celo kožo

S petkovo tekmo na Obali se je v 1. A državni rokometni ligi za članice začel 9. krog. ŽURK Koper je vodil skorajda tri četrtine tekme, v 57. minuti je bil izid poravnan na 21:21, nato pa so rokometašice Z'dežele stopile v ospredje in slavile zmago s 23:21. Večina preostalih tekem kroga sledi v soboto. Tedaj si bosta v Ljubljani nasproti stala RK Krim Mercator in ŽRK Mlinotest Ajdovščina, ki v dosedanjem delu tekmovanja edina še ne poznata poraza.

>Več
NOVICE

Trimo Trebnje ostaja v vrhu Lige NLB

Rokometaši RK Trimo Trebnje s sedmo zmago v sezoni ostajajo v vrhu lestvice Lige NLB. Pred polnimi tribunami domače dvorane so v 10. kolu RD Koper premagali s 30:27. Z 11 zadetki se je izkazal Dino Hamidović. Preostale tekme kola bodo na sporedu ta vikend.

>Več
01/06
Social media