6. 10. 2008

Lovorika Slovenije za ženske v Krškem

Ženska reprezentanca se bo pod taktirko novega selektorja Primoža Porija zbrala 13. oktobra in začela priprave za nastop na turnirju za lovoriko Slovenije, ki bo 18. in 19. oktobra v Krškem, kjer se bodo slovenska dekleta pomerila s Hrvaško in Srbijo. Pori je v reprezentanco vrnil izkušeni Špelo Cerar in Vesno Puš, spet pa je na seznamu tudi vratarka Sergeja Stefanišin. Pomočnik selektorja bo še naprej Boštjan Brulec, priprave pa bodo v Krškem, kjer se bodo članice v petek, 17. oktobra, pomerile še s slovensko mladinsko reprezentanco. Tekmo s Hrvaško, ki bo 18. oktobra ob 18.15, bo prenašala tudi RTV Slovenija.

Na seznamu so: Sergeja Stefanišin (Krim Mercator), Miša Marinček (Olimpija), Branka Zec (Olimpija), Nastja Prapotnik (Mercator Tenzor Ptuj), Manuela Hrnjič (Krim Mercator), Nina Jeriček (Olimpija), Maja Šon (Olimpija), Špela Cerar (Krim Mercator), Vesna Puš (Olimpija), Alja Jankovič (Celjske mesnine), Nuša Skutnik (Olimpija), Neža Mitruševska (Olimpija), Barbara Varlec (Krim Mercator), Ana Gros (Olimpija), Neli Irman (Krim Mercator), Zala Bojovič (Evro casino Kočevje), Anja Argenti (Krim Mercator), Katja Čerenjak (Olimpija)
Rezerve: Urška Wertl (Krka), Tanja Čigoja (Krka), Martina Strmšek (Celeia Žalec), Lina Krhlikar (Celeia Žalec), Urška Oven (Zagorje Istrabenz Gorenje)

(začetek okvirja)
Urnik turnirja
Sobota, 18.oktober
SLOVENIJA – Hrvaška(18.15)
Nedelja, 19. oktober
SLOVENIJA – Srbija (18.00)