14. 6. 2009

V rubriki INTERVJU pogovor s selektorjem moške reprezentance Mirom Požunom

Za slovensko moško reprezentanco Nemčija tudi po 17. medsebojnem obračunu še vedno ostaja uganka. Mlada četa Mira Požuna na sobotni tekmi v Hamburgu ni imela možnosti za zmago, je pa zato dobila vsaj nekaj pomembnih odgovorov za prihodnost. Selektor se je po tekmi dotaknil nekaterih težav. V rubriki INTERVJU si preberite Požunova razmišljanja.

 

 

Za slovensko moško reprezentanco Nemčija tudi po 17. medsebojnem obračunu še vedno ostaja uganka. Mlada četa Mira Požuna na sobotni tekmi v Hamburgu ni imela možnosti za zmago, je pa zato dobila vsaj nekaj pomembnih odgovorov za prihodnost. Selektor se je po tekmi dotaknil nekaterih težav. V rubriki INTERVJU si preberite Požunova razmišljanja.

Na vprašanje, ali smo res toliko slabši od nekdanjih evropskih in svetovnih prvakov, selektor Miro Požun odgovarja:

"Razlika je očitna, a na tekmi v Hamburgu ni bilo igralca, ki bi potegnil 'voz'. V obrambi smo igrali izredno mehko, čeprav smo se drugače dogovorili. Enostavno smo imeli spodrezana krila. Prav tako vratarja, ki sta odvisna od obrambe, nato nista bila na dovolj visokem nivoju. Potem se je zgodilo, kar se je."