17. 9. 2009

Vodstvo moške reprezentance v nedeljo na derbiju MIK 1. lige v Mariboru

Prvi mož slovenske moške članske reprezentance Zvonimir "Noka" Serdarušić v teh dneh pospešeno pripravlja reprezentančni seznam za prvi zbor rokometašev, ki bo konec oktobra. Selektor si bo skupaj z direktorjem moških reprezentanc Romanom Pungartnikom v nedeljo ogledal derbi drugega kroga MIK 1. lige, ko se bosta v Mariboru pomerila Gorenje Velenje in Celje PL.

"Gre za tekmo, kjer si lahko selektor ogleda veliko kandidatov za člansko reprezentanco, zato je nikakor ne bomo zamudili," pravi direktor Roman Pungartnik in dodaja: "Priprave na prvo jesensko akcijo so v polnem teku. Vse poteka, kot smo si zamislili. Lahko bi rekel, da vsi že kar komaj čakamo prvi zbor in prve tekme."

Prvi strokovnjak članske izbrane vrste, ki jo januarja prihodnje leto čaka nastop na evropskem prvenstvu v Avstriji, pripravlja reprezentančni seznam, ki bo objavljen čez največ  tri tedne. Precej pozornosti namenja tudi trenerjem po klubih, s katerimi je vseskozi v stiku. V načrtu ima tudi še nekaj "spoznavnih uric" v Velenju, kjer si bo po dogovoru s trenerjem Ivico Obrvanom, ogledal trening ter se pogovoril z reprezentanti. 

Iz arhiva:
Moška reprezentanca Slovenije oktobra na turnirju v Avstriji, januarja na Dansko
Zvonimir Serdarušić se je sestal s tremi reprezentanti iz Celja Pivovarne Laško