14. 12. 2009

Reprezentanti v Celju opravili trening

Moška članska rokometna reprezentanca je v dvorani Zlatorog opravila še z enim ponedeljkovim treningom v sklopu priprav na evropsko prvenstvo januarja leta 2010 v Avstriji. Danes so nekaj težav povzročale poškodbe, zato si je članska reprezentanca pomagala z mladinsko, ki se je prav tako danes zbrala v Celju.

Do evropskega prvenstva je še mesec dni, rokometaši iz slovenskih klubov pa so danes opravili še z zadnjim, četrtim, ponedeljkovim treningom. Na treningu se je zbralo 15 igralcev, zaradi poškodbe ni sodeloval David Razgor, prav tako je zaradi hudega udarca v glavo trening izpustil Matjaž Brumen, medtem ko je Miladin Kozlina treniral po posebnem programu, zaradi vremenskih in slabih razmer na cestah pa je zamudil Klemen Cehte.

Članski reprezentanci pa so na treningu pomagali tudi trije mladinski reprezentanti, ki so se danes tudi zbrali na trening u v Celju (dopoldan so trenirali v dvorani Golovec, popoldan jih čaka še en v dvorani Zlatorog.)

To je bil za reprezentanco zadnji ponedeljkov skupni trening, znova se bodo namreč zbrali v popolni postavi (22 igralcev), 26. decembra, v Termah Olimie.


Tretji reprezentančni ponedeljek

Drugi reprezentnačni ponedeljek

Prvi reprezentančni ponedeljek

Vse o Euru 2010