21. 12. 2009

Ženska članska reprezentanca opravila trening in odigrala tekmo s Krimom Mercatorjem

Slovenska ženska članska rokometna reprezentanca Slovenije je današnji dan preživela skupaj, dopoldan trenirala, popoldan pa odigrala tekmo s Krimom Mercatorjem. V dvorani na Kodeljevem je bil Krim Mercator boljši od Slovenije.

Izbranke selektorja Ivice Rimanića so se zbrale že v današnjih jutranjih urah. Zaradi poškodb oziroma obveznosti so manjkale Maja Breznik, Barbara Varlec, Nuša Skutnik in Maja Šon. Sprva je slovenska članska reprezentanca opravila trening, se odpravila na skupno kosilo, nato pa odigrala še tekmo s slovenskimi prvakinjami. Na treningu reprezentance je bila že zjutraj Urška Vidic, a je nato igrala za Krim Mercator zaradi pomanjkanja levorokih igralk.

Ekipa Krima Mercatorja pod vodstvom Marte Bon je v hitri in zanimivi tekmi zmagala. Ob tem pa je še zanimivo, da je Inštitut za šport hkrati meril spremembe srčnega utripa pri igralkah Krima Mercatorja pod obremenitvami.

Prihodnji ponedeljek bo podoben spored, zvečer pa se bo slovenska članska reprezentanca udeležila slavnostne seje ob 60-letnici RZS.


Krim Mercator : Slovenija 37:26 (18:13)


Krim Mercator: Guberinič 2, Vergeljuk 3, Naglič 1, Bodnjeva 6, Mihajlovič 1, Prebil 1, Cvijić 3, Lekić 8, De Sousa 4, Grubišič, Vidic 8.

Slovenija: Irman 6, Mavsar 3, Zrnec 3, Argenti 2, Zec, Stefanišin, Šoberl, Argenti 2, Gerič 1, Puš, Koren 4, Jankovič 2, Krhlikar 3, Okleščen, Jeriček 2.

Izključitve: Krim /, Slovenija 6 minut.
Sedemmetrovke: Krim Mercator 6 (3), Slovenija 2 (1).