10. 2. 2010

S pravilnim odgovorom in srečo pri žrebanju do brezplačne sobotne vstopnice za Bonifiko

Rokometaši Cimosa se bodo v osmini finala evropskega pokala pokalnih zmagovalcev pomerili z moštvom Granollersa. Prva tekma bo v soboto, 13. februarja 2010, ob 19. uri v dvorani Bonifika v Kopru, s pravilnim odgovorom in srečo pri žrebanju pa si jo lahko ogledate – brezplačno!

Koprski klub namreč podarja pet (5) brezplačnih vstopnic za ogled sobotne evropske tekme v dvorani Bonifika, do katerih lahko pridete s pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje in kančkom sreče pri žrebanju.


VPRAŠANJE: Iz katere države prihaja rokometni klub Granollers, s katerim se bodo v osmini finala PPZ pomerili igralci Cimosa?
 
a) Portugalska
 
b) Španija
 
c) Francija

 
 
Odgovor (vključno z imenom, priimkom, točnim naslovom in poštno številko) pošljite po elektronski pošti na naslov nagradna.igra@rokometna-zveza.si najkasneje do petka, 12. februarja 2010, do 15. ure. Med prispelimi odgovori bomo izžrebali pet srečnežev (srečnic), katerih imena bomo nato objavili na spletni strani RZS in ki si bodo lahko brezplačno ogledali sobotni rokometni spektakel v dvorani Bonifika v Kopru. Še enkrat - vabljeni k sodelovanju!