20. 5. 2010

Krožni napadalec Alem Toskić bo še tri sezone nosil dres Celja Pivovarne Laško

Rokometni klub Celje Pivovarna Laško in igralec Alem Toskić sta podpisala novo pogodbo o sodelovanju. Srbski krožni napadalec bo tako v Celju ostal najmanj do konca sezone 2012/2013 in bo še naprej eden nosilcev igre pivovarjev.

 

Toskić ima sicer s Celjem še veljavno pogodbo za naslednjo sezono, a sta se obe strani dogovorili za podaljšanje sodelovanja. Toskić je v tej sezoni eden izmed nosilcev igre v vrstah Celja Pivovarne Laško: na 43 tekmah je dosegel 210 zadetkov in je v prvi ligi MIK tudi najboljši strelec pivovarjev, poleg tega pa je nosilec igre še v obrambi.

 

Alem Toskić, igralec Celja Pivovarne Laško: "Zares sem presrečen zaradi rezultatov, ki smo jih dosegli v tej sezoni, dvojne krone. In tudi zato, ker vračamo naslov v Celje. Cilj smo tako izpolnili, čaka pa nas še ena tekma proti Velenju, ki jo bomo odigrali maksimalno. Če pogledamo na vse dogodke iz bližnje preteklosti, so neke vrste naši dolžniki. Moramo se oddolžiti navijačem ter ljudem, ki so nas spremljali skozi vso sezono in ki so nas bodrili tudi na gostovanjih. Željno pričakujemo to tekmo in zaključek sezone, ko nas čakajo še reprezentančne akcije ter nato kmalu priprave na novo sezono. Glede podaljšanja pogodbe sem izredno vesel, ker bom ostal v Celju tudi v naslednjem obdobju. Klub ima velike ambicije in prepričan sem, da bomo dobro delali in da bomo v tem obdobju izpolnili vse zastavljene cilje. Osebno imam s Celjem velike ambicije in prepričan sem, da jih ima tudi klub z mano."

 

Roman Pungartnik, direktor Celja Pivovarne Laško: "Zelo smo veseli, da smo se z Alemom dogovorili za nadaljnje sodelovanje. Gre za človeka in igralca, ki ga želimo imeti v svojih vrstah. S pristopom na igrišču in izven njega, z igrami, ki jih kaže, je pokazal, da si zasluži mesto v celjski ekipi ter da je lahko eden izmed nosilcev igre v ekipi, ki se bo v prihodnje borila za povratek v vrh Evrope. Veseli in ponosni smo, da bo Alem Toskić še naprej zastopal naše barve in prepričani smo, da bo izpolnil vsa pričakovanja."