23. 10. 2010

Marta Bon: Naša igra ni bila prava

Pred dvotedenskim premorom v ligi prvakinj so igralke Krima Mercatorja izgubile prioti Györiju. Medtem ko so se Madžarke veselile s svojimi številnimi navijači v Stožicah, je bilo razpoloženje v domačem taboru precej klavrno.

 

 

Marta Bon, trenerka Krima Mercatorja: "Imamo nekaj težav s poškodbami, ob Dragani Cvijić, Szandri Zacsik tudi Alja Koren ni bila še prava, prav tako pa ni trenirala niti Jelena Grubišić, ki ni delovala tako kot sicer, tako da se je igra spremenila v tem, da smo imele manj protinapadov. Tudi začele smo drugače, kot sem si želela. Naša igra ni bila prava. Poleg tega sta imela tudi francoska sodnika nenavaden kriterij, saj sta po mojem mnenju dovoljevala našim nasprotnicam preveč grobo igro. Györi se je tokrat pokazal v pravi luči, me pa nismo bile več kot stoodstotne, kar je potrebno za zmago na takšni tekmi."

 

 

Andrea Lekić, igralka Krima Mercatorja: "Vemo, zakaj danes nismo zmagale. Pustile smo se preveč prekinjati v napadu, žoga ni tako stekla, kot bi morala. Tudi obramba ni bila na pravi ravni in to je rezultat. Tekmice so igrale grobo, toda tudi me bi morale tako odigrati. Tako pa smo jim dopustile njihovo igro, naše pa nismo razvile. Toda nič še ni izgubljenega. Že na naslednji tekmi gremo spet na zmago."

 

 

Ljudmila Bodnjeva, igralka Krima Mercatorja: "Zelo smo razočarane, ker smo menile, da je čas za zmago proti madžarski ekipi. Toda stvari se danes spet niso odvile tako, kot smo si želele. Nismo igrale tako, kot smo se dogovorile v slačilnici. Poskusile smo se vrniti v igro, toda časa je bilo premalo, posebej ob izgubljenih žogah in slabi realizaciji. Takšna ekipa, kot je Györi, pač zna to izkoristiti."

Krim Mercator doma izgubil proti MadžarkamLIGA PRVAKINJ - SEZONA 2010/11