8. 12. 2011

Kandidati za moško mladinsko reprezentanco so se zbrali na dveh treningih v Ljubljani

V športni dvorani vojašnice Franc Rozman Stane v Ljubljani so kandidati za moško mladinsko reprezentanco Slovenije na začetku tedna opravili dva treninga. Poleg tega so opravili tudi analizo prejšnje reprezentančne akcije in med seboj odigrali tekmo za trening.

 

 

Na tokratno reprezentančno akcijo, ki je v okviru terminskega plana priprav na kvalifikacije za evropsko prvenstvo v Turčiji, je selektor Slavko Ivezič povabil 25 igralcev. Gre za razširjeni seznam igralcev letnika 1992, Ivezič pa je na dveh preglednih treningih v Ljubljani preizkusil tudi nekaj novincev.

 

 

Zbora kandidatov za moško mladinsko reprezentanco Slovenije sta se udeležila tudi poškodovana igralca Mario Šoštarič (Gorenje Velenje) in Gregor Potočnik (Celje Pivovarna Laško). Selektor Ivezič se namreč zelo dobro zaveda, da bo v kvalifikacijski skupini s Francijo, Madžarsko in Romunijo eno od prvih dveh mest in s tem napredovanje na evropsko prvenstvo v Turčiji prinesel le kolektivni duh in čim popolnejša reprezentančna zasedba.

V Ljubljani so slovenski mladinci opravili dva treninga, odigrali medsebojno tekmo in se posvetili videoanalizi prejšnje reprezentančne akcije in tekme s Hrvaško. Igralce in člane strokovnega vodstva je pozdravil tudi Boris Denič, selektor moške članske reprezentance Slovenije, ki bo 26. decembra 2011 začela s sklepnimi pripravami na evropsko prvenstvo v Srbiji leta 2012.

 

 

Naslednja nekajdnevna akcija mladinske izbrane vrste Slovenije bo konec meseca v Sevnici, kjer bodo poleg treningov odigrali tudi tekmi s Sevnico in Krko.

 

 

 

Kandidati za moško mladinsko reprezentanco Slovenije se bodo zbrali na dveh treningih v Ljubljani