22. 2. 2011

Fotoreportaža s snemanja reklamnega spota za marčevsko tekmo Slovenija - Poljska v Stožicah

Moška članska reprezentanca Slovenije se bo v sredo, 9. marca 2011, ob 20.15 pomerila s Poljsko v kvalifikacijah za EP 2012 v Srbiji. Selektor Boris Denič ter igralci Uroš Zorman, Gorazd Škof in Gašper Marguč so v ta namen posneli poseben spot. Oglejte si fotografije s snemanja!

 

Zmaga na morebiti že odločilni tekmi proti Poljski bi bila vsekakor še precej bližje, če bi slovensko reprezentanco spodbujala polna dvorana v Stožicah, česar si seveda želijo tudi selektor in igralci. V ta namen so trojica reprezentantov in selektor Denič v soboto okoli polnoči v dvorani v Stožicah snemali spot, ki se bo predvajal tako na spletnih straneh kot tudi na televiziji. Osrednja ideja spota je prikazati željo po uspehu proti Poljski pred polno dvorano v Stožicah.

 

Denič, Zorman, Škof in Marguč so se na snemanju izkazali za zelo dobre igralce, med snemanjem pa je bilo navkljub pozni uri (Zorman in Marguč sta prišla takoj po tekmi Celje Pivovarna Laško - Kielce) vseskozi prisotno sproščeno vzdušje in dobra volja. Če bo tako tudi proti Poljakom, je del naloge že opravljen.