20. 4. 2011

RZS organizira peti Športni kamp v Savudriji za dečke in deklice letnikov 1998 in 1999

Tudi letos Rokometna zveza Slovenije organizira peti Športni kamp za dečke in deklice, rojene v letih 1998 in 1999. Kamp bo v dveh avgustovskih terminih v Savudriji na Hrvaškem.

 

Rokometna zveza Slovenije organizira peti Športni kamp za kandidate reprezentanc, v letošnji izvedbi za dečke in deklice rojene leta 1998 in 1999. Kamp se bo odvijal v Savudriji (Hrvaška). Treningi bodo potekali pod vodstvom trenerjev reprezentanc in ostalih izkušenih pedagogov.

 

Osnovni namen prireditve je navdušiti otroke za športno aktivnosti ter jim omogočiti obilo igre v sproščenem okolju z obilico zabave. Ostali nameni so : promocija športnega načina obnašanja, zavedanje nacionalne identitete, odnos do državnih simbolov in športnih reprezentanc, razvoj motoričnih sposobnosti, ki so bistvene za rokometno igro, nadgradnjo tehnično taktičnega rokometnega znanja, spoznavanje in izvajanje različnih elementarnih in animacijskih iger, druženje s sovrstniki iz ostalih slovenskih klubov...

 

Reprezentančna trenerja Marjan Potokar in Milan Ramšak sta pripravila spiska kandidatov in kandidatk za državno rokometno reprezentanco Slovenije, ki bosta posredovana klubom. Prijave nato izpolnijo starši oziroma zakoniti zastopniki in jih pošljejo na RZS.

 

 

TERMINA:

 

 

18.08. - 22.08. 2011: TERMIN ŠPORTNEGA KAMPA ZA DEČKE

 

22.08. - 26.08. 2011: TERMIN ŠPORTNEGA KAMPA ZA DEKLICE

 

 

CENA:

 

Cena 4-dnevnega paketa znaša 140 EUR na osebo.

 

 

CENA VKLJUČUJE:

 

4x polni penzion (5 obrokov dnevno), uporabo športnih površin in rekvizitov v lasti počitniškega doma, majico športnega kampa, prevoz na relaciji Celje – Ljubljana – Koper - Savudrija - Koper - Ljubljana – Celje, 24-urno zdravstveno službo, turistično takso, DDV ter organizacijo programa športnega kampa RZS.


 

PRIJAVA:

 

Igralci in igralke, ki so na omenjenem spisku, se prijavijo tako, da pošljejo izpolnjeno prijavnico po pošti, na naslov Rokometna zveza Slovenije, Leskoškova 9e, 1000 Ljubljana, ali po faxu na številko 01 547 66 46 s pripisom za ŠPORTNI KAMP RZS, najkasneje do ponedeljka, 16. maja 2011.

 

V posameznem terminu bo sodelovalo 80 kandidatov oz. kandidatk, zato pohitite s prijavo! V kolikor se ne bodo prijavili vabljeni kandidati in kandidatke, imajo možnost udeležbe tudi ostali igralci in igralke.

 

 

V priponkah (v formatu pdf) sta objavljena spiska kandidatov in kandidatk za Športni kamp RZS ter prijavnica (obrazec) za udeležbo.

 

 

SPISEK KANDIDATOV ZA ŠPORTNI KAMP RZSSPISEK KANDIDATK ZA ŠPORTNI KAMP RZSOBRAZEC - PRIJAVNICA ZA ŠPORTNI KAMP RZSPREDSTAVITEV ŠPORTNEGA KAMPA RZS