17. 5. 2011

V dvorani v Stožicah v nedeljo, 12. junija, dvojni rokometni reprezentančni spektakel

V nedeljo, 12. junija 2011, se v dvorani v Stožicah v Ljubljani obeta dvojni rokometni spektakel. Ob 14. uri se bo ženska članska reprezentanca Slovenije na povratni kvalifikacijski tekmi za SP pomerila s Francijo, ob 16.30 pa bo moška članska izbrana vrsta v kvalifikacijah za EP gostila Ukrajino.

 

Marčevska tekma proti Poljski, ki se je odvila v polni dvorani v Stožicah – na omenjeni tekmi se je zbralo največ gledalcev na slovenskih tleh v zgodovini rokometnih tekem –, je bila dokaz, da ima rokomet pri nas še kako zvesto publiko. Ravno na podlagi tega se je rodila nova ideja, katere namen je zopet združiti slovenske rokometne navijače.

 

Tako se nam obeta nov rokometni praznik, tokrat kar z »dvojno dozo« rokometa. Dvanajstega junija bosta v zdaj že rokometni trdnjavi v Stožicah namreč nastopili tako ženska kot moška članska reprezentanca Slovenije.

 

Ženska reprezentanca se bo ob 14. uri na povratni kvalifikacijski tekmi za uvrstitev na letošnje svetovno prvenstvo v Braziliji pomerila s Francijo (prva tekma bo na sporedu teden dni prej v Franciji), moška pa bo ob 16.30 na zadnji kvalifikacijski tekmi za napredovanje na evropsko prvenstvo, ki ga bo leta 2012 gostila Srbija, igrala proti Ukrajini.

 

Dve tekmi v enem dnevu z enim ciljem (zmago) sta zagotovo zadosten motiv za obisk dogodka in spodbudo obema reprezentancama. V ta namen je Rokometna zveza Slovenije pripravili posebej ugodne cene vstopnic - za ogled obeh tekem je namreč potrebno odšteti le 12 evrov. Sicer pa so vstopnice na voljo na vseh Eventimovih prodajnih mestih (bencinski servisi Petrola itd.) in na spletnem mestu www.eventim.si

 

Ne pozabite: v nedeljo, 12. junija 2011, se v Stožicah zagotovo obeta nov rokometni praznik – »Dve tekmi, en cilj!«.