11. 10. 2011

Posebna ponudba za nakup vstopnic za ogled tekme ženskih reprezentanc Slovenije in Avstrije

Ženska članska reprezentanca Slovenije bo prvo domačo tekmo v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo leta 2012 na Nizozemskem odigrala v nedeljo, 23. oktobra 2011, v Ljubljani. Njen nasprotnik bo Avstrija, RZS pa je pripravila zelo ugodne cene vstopnic za ogled tekme.

 

V kvalifikacijah za nastop na evropskem prvenstvu, ki ga bo naslednje leto gostila Nizozemska, igra Slovenija v skupini 5 skupaj s Švedsko, Avstrijo in Češko. Uvodna preizkušnja čaka ekipo selektorja Toneta Tislja v četrtek, 20. oktobra 2011, proti Švedski v gosteh, tri dni kasneje pa še prvi dvoboj na domačem igrišču.

 

V športni dvorana Slovana na Kodeljevem v Ljubljani bodo slovenske rokometašice v nedeljo, 23. oktobra 2011, ob 17. uri gostile reprezentanco Avstrije. Za ogled tekme na Kodeljevem je Rokometna zveza Slovenije pripravila zelo ugodne cene vstopnic.

 

Da bi čim večjemu številu rokometnih navdušencev omogočila ogled kvalifikacijske tekme Slovenija - Avstrija, se je RZS odločila za posebno ugodne cene. Cena vstopnice za ogled slovensko-avstrijskega obračuna je le 5 evrov.

 

Posebna ponudba: za vsako vstopnico, ki jo bo posamezen klub ali društvo kupilo, bo RZS podarila eno brezplačno vstopnico. Najmanjše število kupljenih vstopnic za klube in društva je 15. Naročilnica za nakup vstopnic je v priponki.

 

 

Svoja naročila lahko pošljete na dva načina:

 

*po pošti: Rokometna zveza Slovenije, Leskoškova cesta 9 e, 1000 Ljubljana

 

*po elektronski pošti: vstopnice@rokometna-zveza.si

 

 

Vstopnice lahko kupite tudi na vseh prodajnih mestih Eventima.

 

 

 

POSEBNA PONUDBA - NAROČILNICA ZA KLUBE IN DRUŠTVAKVALIFIKACIJE ZA EP 2012 - SPORED, SKUPINE, DATUMI, URE, PARI TEKEM, IZIDI IN LESTVICEAkreditacijski obrazec za tekmo ženskih članskih reprezentanc Slovenije in Avstrije v LjubljaniSelektor Tone Tiselj izbral 18 igralk za priprave na kvalifikacijski tekmi s Švedsko in AvstrijoNasprotnice Slovenk v kvalifikacijah za EP 2012 nastopile na svetovnem pokalu, prve RusinjeDo prve tekme ženske reprezentance Slovenije v kvalifikacijah za EP 2012 še manj kot mesec dniRazpis in kriteriji za organizacijo kvalifikacijske tekme ženskih reprezentanc Slovenija - Avstrija