20. 10. 2011

Na rokometnih tekmah v Sloveniji minuta molka, od ponedeljka do srede vpis v žalno knjigo

V spomin na umrlega nekdanjega rokometaša in reprezentanta Iztoka Puca bo na vseh domačih in mednarodnih rokometnih tekmah v Sloveniji minuta molka. Od ponedeljka do srede bo možen tudi vpis v žalno knjigo v Ljubljani.

 

"Slovenski, evropski in svetovni rokomet je izgubil še enega velikana. Boj z zahrbtno boleznijo je izgubil nekdanji vrhunski rokometaš in reprezentant Iztok Puc, eden najboljših rokometašev vseh časov na svetu. Spominu na rokometno legendo Iztoka Puca se bomo poklonili z minuto molka na vseh domačih in mednarodnih tekmah na slovenskih rokometnih igriščih," so zapisali v izjavi za javnost pri Rokometni zvezi Slovenije.

 

Olimpijski komite Slovenije (OKS) pa sporoča, da se je ob smrti enega največjih slovenskih športnikov mogoče vpisati v žalno knjigo v sejni sobi Zavoda Tivoli, Celovška cesta 25, Ljubljana. Vpis je možen od ponedeljka, 24. oktobra 2011, do srede, 26. oktobra 2011, med 10. in 18. uro.

 

Predsednik Olimpijskega komiteja Slovenije dr. Janez Kocijančič in predsednik Rokometne zveze Slovenije Franjo Bobinac se bosta v žalno knjigo vpisala v ponedeljek, 24. oktobra 2011, ob 10. uri.

 

 

 

Iztok Puc izgubil boj z zahrbtno boleznijo, humanitarni tekmi 5. novembra v Celju ostajata