27. 10. 2011

Selektor kadetske reprezentance Tomaž Juršič izbral igralce za turnir na Madžarskem

Po ponedeljkovem preglednem treningu kandidatov za kadetsko reprezentanco Slovenije v Škofji Loki je selektor Tomaž Juršič izbral 16 igralcev za nastop na turnirju v Csurgu na Madžarskem. Slovenski kadeti se bodo pomerili z gostitelji, Romuni in Madžari.

Na pregledni trening je bilo povabljenih 35 igralcev, ki so se v ponedeljek zbrali v Škofji Loki. Po treningu je selektor Tomaž Juršič izbral šestnajsterico, ki bo Slovenijo zastopala na mednarodnem turnirju na Madžarskem, ki bo od 3. do 5. novembra 2011.

Slovenski kadeti bodo na Madžarskem odigrali tri tekme. Najprej se bodo pomerili z reprezentanco Črne gore, v drugem krogu z Romunijo, zadnjo tekmo na mednarodnem turnirju pa bodo odigrali proti gostiteljem Madžarom.

Zbor igralcev in članov vodstva reprezentance je v sredo, 2. novembra 2011: ob 8. uri pred prostori RZS na Leskoškovi 9 e v Ljubljani in pred dvorano Zlatorog v Celju ob 9. uri. Odhod z Madžarske za vrnitev v Slovenijo je v soboto, 5. novembra 2011, ob 15. uri. Igralci morajo s sabo prinesti športno opremo, športne copate in žogo. Dpodatne informacije lahko dobite pri selektorju Tomažu Juršiču na telefonsko številko 041/492 – 222.

Selektor Juršič se je odločil za naslednjih šestnajst igralcev: Blaž Blagotinšek, Lucijan Fižuleto, Tilen Kodrin, Matic Suholežnik, Suljo Alagič, Matic Verdinek (vsi Celje Pivovarna Laško), Mario Jelaš, Rok Ovniček (oba Gorenje Velenje), David Ban, Rok Kodrič, Urh Kastelic (vsi Krško), Jan Jurečič, Grega Okleščen (oba Krka), Žan Gjerek (Rudar Trbovlje), Januš Lapajne (Ajdovščina) in Daš Žekar (Radeče).

SPORED TEKEM KADETSKE REPREZENTANCE SLOVENIJE:

četrtek, 3. november 2011, ob 17.00: Slovenija - Črna gora

petek, 4. november 2011, ob 17.00: Slovenija - Romunija

sobota, 5. november 2011, ob 13.00: Slovenija - Madžarska.