23. 12. 2011

Slovenska moška kadetska reprezentanca bo odpotovala na mednarodni turnir v Katar

V ponedeljek, 26. decembra 2011, bo moška kadetska reprezentanca Slovenije odpotovala na mednarodni turnir v Katar. V Dohi se bodo slovenski kadeti od torka do četrtka pomerili z Južno Korejo, gostitelji in Iranom.

 

 

Moštvo trenerja Tomaža Juršiča je v sredo v Velenju odigralo tekmo za trening z domačim prvoligašem Gorenjem. Vodilna ekipa 1. NLB Leasing lige je nastopila brez reprezentantov in tujcev, na koncu pa je zmagala z 31:28 (19:10). Za Velenjčane so največ zadetkov dosegli Rutar (9), Šimič (8) in Gams (6), za kadetsko izbrano vrsto pa Ban (5), Kodrin (4), Gjerek, Alagič in Okleščen (po 3). 

 

 

Zbor igralcev in članov vodstva moške kadetske reprezentance Slovenije za tokratno akcijo v Dohi v Katarju je v ponedeljek, 26. decembra 2011, ob 12.30 na letališču Jožeta Pučnika na Brniku. Od tam bo sledilo potovanje proti Katarju, kjer bodo slovenski kadeti v treh dneh odigrali tri tekme.

 

 

Njihovi nasprotniki bodo Južna Koreja, Katar in Iran. Vrnitev v Slovenijo je predvidena v petek, 30. decembra 2011, ob 13.30 na brniško letališče.

 

 

 

PROGRAM REPREZENTANČNE AKCIJE:

 

 

 

Ponedeljek, 26. december 2011, ob 12.30: zbor (letališče Jožeta Pučnika)

 

 

Torek, 27. december 2011, ob 17.30: Slovenija - Južna Koreja

 

 

Sreda, 28. december 2011, ob 19.00: Slovenija - Katar

 

 

Četrtek, 29. december 2011, ob 17.30: Slovenija - Iran

 

 

Petek, 30. december 2011, ob 13.30: prihod v Slovenijo (letališče Jožeta Pučnika). 

 

 

 

Igralci morajo s sabo prinesti športno opremo, žogo, reprezentančno opremo Kempa in potni list. Za vse dodatne informacije je trener reprezentance Tomaž Juršič dosegljiv na telefonski številki 041/492-222.

 

 

 

VABLJENI IGRALCI:

Priimek Ime Klub
ALAGIČ Suljo Celje Pivovarna Laško
BLAGOTINŠEK Blaž Celje Pivovarna Laško
FIŽULETO Lucijan Celje Pivovarna Laško
GJEREK Žan Rudar Trbovlje
JELAŠ Mario Gorenje Velenje
JUREČIČ Jan Krka
KASTELIC Urh Krško
KODRIČ Rok Krško
KODRIN Tilen Celje Pivovarna Laško
LAPAJNE Januš Ajdovščina
LEVC Vid Slovenj Gradec
OKLEŠČEN Grega Krka
OVNIČEK Rok Gorenje Velenje
SUHOLEŽNIK Matic Celje Pivovarna Laško
VERDINEK Matic Celje Pivovarna Laško
ŽEKAR Daš Radeče

VODSTVO REPREZENTANCE:

Priimek Ime Funkcija
JURŠIČ Tomaž trener
KLEMENČIČ Jani pomočnik trenerja
KRAMER Matej fizioterapevt
LADIČ Kristijan tehnični vodja
POTOKAR Marjan predstavnik
Mladinci bodo v Novem mestu in Ljubljani opravili štiri treninge in odigrali tekmo s KrkoMoška kadetska reprezentanca Slovenije bo v Velenju odigrala tekmo za trening z GorenjemKandidati za moško reprezentanco letnika 1996 in mlajših se bodo zbrali na treningu v LjubljaniPregledni trening kandidatov za reprezentanco letnika 1998 in mlajših iz Vzhoda bo v VelenjuKandidati za moško mladinsko reprezentanco so se zbrali na dveh treningih v LjubljaniPregledni trening kandidatov za reprezentanco letnika 1998 in mlajših v ponedeljek v ŠmartnemKandidati za moško mladinsko reprezentanco se bodo zbrali na dveh treningih v Ljubljani