12. 2. 2012

Uroš Zorman si je na tekmi lige prvakov v Veszpremu spet poškodoval mečno mišico

Za Uroša Zormana, kapetana reprezentance Slovenije, se je tekma osmega kroga v evropski ligi prvakov Veszprem - Kielce končala s poškodbo. Igralec poljskega kluba je namreč obnovil poškodbo mečne mišice, ki ga je na začetku letošnje sezone že enkrat prisilila k počitku.

 

 

Kielce so v soboto gostovale pri Veszpremu na Madžarskem in dosegle pomembno zmago (24:21), ki pa jo je zasenčila poškodba Uroša Zormana. Kmalu po začetku dvoboja v Veszpremu je kapetan moške reprezentance Slovenije, ki je bil na nedavnem evropskem prvenstvu izbran v idealno sedmerko tekmovanja, s hudimi bolečinami obležal na tleh.

 

 

Takoj se je pokazalo, da je Zorman obnovil poškodbo mečne mišice, s katero je imel preglavice že na začetku letošnje sezone. "Gre za enako poškodbo, kot sem jo že imel v pripravah za letošnjo tekmovalno sezono in zaradi katere nisem mogel igrati tri tedne," je za klubsko spletno stran Kielc povedal Uroš Zorman.

 

 

Zormana danes čakajo podrobnejši zdravniški pregledi na Poljskem, po katerih bo znano, kakšna bo terapija in koliko časa bo slovenski reprezentant odsoten z rokometnih igrišč.