12. 9. 2012

NOVO: V rubriki "Anketa" vprašanje o razpletu boja za prvaka v 1. NLB Leasing ligi 2012/13

V tradicionalni rubriki "ANKETA" vam tokrat zastavljamo vprašanje, povezano z razpletom boja za naslov slovenskega državnega prvaka v 1. NLB Leasing ligi za moške v tekmovalni sezoni 2012/13. Vabljeni k sodelovanju!

 

 

V letošnji sezoni v elitni slovenski rokometni ligi nastopa dvanajst klubov. To so Gorenje Velenje, Celje Pivovarna Laško, Cimos Koper, Trimo Trebnje, Maribor Branik, Krško, Krka, Ribnica Riko hiše, Jeruzalem Ormož, Istrabenz plini Izola, SVIŠ Pekarna Grosuplje in Sevnica. Tekmovalni sistem je enak kot v prejšnji sezoni: najprej 22 krogov rednega dela (po sistemu vsak z vsakim doma in v gosteh), nato pa sledita končnici za prvaka in obstanek.

 

 

V končnici za prvaka, bodo nastopili klubi, ki bodo po rednem delu prvenstva uvrščeni od 1. do 6. mesta, v končnici za obstanek pa ekipe, ki bodo po 22 krogih zasedale mesta od 7 do 12. V obe končnici vsak klub prenese vse točke, ki jih je osvojil v rednem delu 1. NLB Leasing lige.

 

 

Naslov slovenskega državnega prvaka iz minule sezone branijo rokometaši velenjskega Gorenja. V tradicionalni rubriki "ANKETA" pa vam zastavljamo vprašanje, kdo bo osvojil naslov najboljšega v Sloveniji v letošnji sezoni. Možnih je pet odgovorov: Gorenje Velenje, Celje Pivovarna Laško, Cimos Koper, Maribor Branik ali kateri od osmih preostalih klubov.

 

 

Vabljeni k sodelovanju!

 

 

 

ANKETA - NOVO VPRAŠANJE!