19. 6. 2013

Reprezentanca starejših dečkov (U-17) začenja s pripravami za nastop na olimpijskem festivalu evropske mladine

Selekcija, ki je vodi Saša Prapotnik, bo v petek, 21. junija, začela s pripravami za nastop na olimpijskem festivalu evropske mladine, ki bo julija v Utrechtu. Starejši dečki bodo v okviru priprav najprej gostovali pri naših južnih sosedih Hrvatih.

Trener Saša Prapotnik bo imel na razpolago širok strokovni kader, ob pomočniku Goranu Debelaku, še dr. Mitjo Bračiča, strokovnjaka za telesno pripravo, Luko Kisovca kot trenerja vratarjev, fizioterapevt bo Uroš Mavrič, tehnični vodja bo Uroš Krstič, vodja delegacije pa Marjan Potokar.

Fantje bodo v petek trenirali v Zadru, v soboto se bodo po dopoldanskem treningu odpravili v Novaljo na Pagu, kjer se bodo ob 19. uri pomerili s Hrvaško. Dan kasneje se bodo s hrvaškimi vrstniki pomerili še v Zadru, tekma pa bo ob 11. uri dopoldne. Priprave bodo nato nadaljevali v Gorišnici, kjer se bodo zbrali 2. julija, v soboto, 6. julija jih čaka tekma z Avstrijo v Barnbachu (ob 18. uri), druga tekma s severnimi sosedi pa bo dan kasneje v istem kraju ob 11. uri. Priprave se bodo nadaljevale v Slovenj Gradcu, v Utrecht pa bodo starejši dečki odpotovali v petek, 12. julija.

Na seznamu so: Urh Kastelic (Celje Pivovarna Laško), Blaž Husar (Celje Pivovarna Laško), Rok Cvetko (Celje Pivovarna Laško), Luka Kikanovič (Celje Pivovarna Laško), Gal Marguč (Celje Pivovarna Laško), Blaž Janc (Celje Pivovarna Laško), Jakob Beđeti (Celje Pivovarna Laško), Tilen Sokolič (Cimos Koper), Žiga Urbič (Trimo Trebnje), Aleks Kavčič (Loka 2012), Rok Cvetko (Jeruzalem Ormož), Darko Stojnič (Slovan), Matic Grošelj (Rudar), Jan Prevolnik (Krim), Miha Kolmančič (Jeruzalem Ormož), Andraž Velkavrh (Cimos Koper), Jaka Malus (Celje Pivovarna Laško), Matic Kotar (Trimo Trebnje)