17. 9. 2013

Na seji predsedstva RZS za novega generalnega sekretarja soglasno izbrali Gorana Cvijića

Člani predsedstva RZS so na današnji seji imenovali novega generalnega sekretarja. To dolžnost bo odslej opravljal Goran Cvijić. Na tem položaju je zamenjal Leopolda Kalina, ki je bil prvi operativni mož od leta 1993, vmes sta to dolžnost za kratek čas opravljala tudi Tomaž Jeršič in Mitja Gobec.

 

 

Na razpis za generalnega sekretarja RZS se je prijavilo kar 77 kandidatov, nominacijska komisija RZS pa je nato izluščila štiri najprimernejše kandidate.

 

 

Kandidaturo dosedanjega projektnega vodje za stike z javnostjo in marketing na RZS - to dolžnost bo opravljal tudi v bodoče - so na današnji seji podprli vsi člani predsedstva RZS, prav tako imenovanje Kalina za pomočnika generalnega sekretarja pri RZS.

 

 

"V svojem mandatu si bom prizadeval izboljšati medijsko podobo rokometa v družini slovenskega športa. V preteklosti smo preslabo izkoristili tovrstne možnosti, čeravno so zveza in določeni slovenski klubi s prisotnostjo na nekaterih komunikacijskih socialnih omrežjih naredili določene premike v tej smeri. Poskušali bomo izboljšati marketinško in medijsko podobo rokometa, kar bo ena mojih poglavitnih nalog. Ob tem pa bomo skušali ohraniti pogoje, da bo slovenski rokomet tudi v bodoče konkurenčen evropskemu," je po imenovanju za generalnega sekretarja RZS dejal Goran Cvijić.