29. 11. 2014

Škofljica Pekarna Pečjak – Moškanjci Gorišnica 31:24 (15:13)

Škofljica – Športna dvorana. 40 gledalcev. Sodnika: Backovič in Lah.

ŠKOFLJICA PEKARNA PEČJAK: Hvala-Stojanovič, Regner, Obajdin 10(4), Kozole 8, Huskič 2, Zgonec, Slanc 2, Lampelj, Marolt, Žnidaršič 1, Pangerc 1, Lešek, Kovačič, Kolar. Trener: Alan Krajnc

MOŠKANJCI GORIŠNICA: Škorc, Žuran, Ranevski 7(3), Tement, Bedrač 2, Sok 2, Petek, Zorli 2, Kovač 4, Valenko 1, Balas, Lukaček 2, Firbas 2, Bedrač 2, Vižintin. Trener: Sebastjan Oblak.

Sedemmetrovke: Škofljica Pekarna Pečjak 6(4), Gorišnica 4(3).

Izključitve: Škofljica Pekarna Pečjak 12 minut, Gorišnica 12 minut.

Gledali smo lepo, zanimivo in izenačeno tekmo, v kateri so gostje sicer povedli, a na koncu vendarle morali priznati premoč gostiteljev.

Bolje so tekmo odprli gostje iz Gorišnice, ki so povedli že s 4:1, vendar so se domači prebudili in ekspresno izenačili na 4:4 in tudi povedli s 5:4. Skoraj do konca polčasa sta ekipi igrali rezultatski mrtvi tek, saj so domačini povedli, gostje pa vedno izenačili. Le pred koncem polčasa so domači ušli na +3, polčas pa se je končal z rezultatom 15:13, torej z dvema zadetkoma prednosti domačinov.

Prva polovica drugega polčasa je bila rezultatsko še dokaj izenačena, potem pa so domači zaigrali agresivneje v obrambi, v napadu izpeljali nekaj atraktivnih akcij in prednost je pričela naraščati (do +8). Proti koncu tekme so v domači ekipi zaigrali prav vsi igralci s klopi, tako, da se je  rezultat zaustavil pri 31:24.

Pri domači ekipi so tokrat izstopali vratar Nik Hvala-Stojanovič, Obajdin, Jovanovič in Kozole, pri gostih pa Ranevski in Kovač.

S to zmago se je ekipa Škofljice Pekarne Pečjak utrdila v sredini 1B ligaške lestvice.

V 11. Krogu ekipa ŠD Škofljica Pekarna Pečjak gostuje v Veliki Nedelji, v Gorišnico pa prihaja v goste ekipa Kopra.