9. 12. 2014

V pokalu Slovenije za moške bo znan še zadnji četrtfinalist

Odločitev o zadnjem četrtfinalistu v pokalu Slovenije za moške v letošnji sezoni bo padla v sredo, 10. decembra 2014. Na zadnji tekmi osmine finala se bosta v dvorani Zlatorog ob 18. uri srečala Celje Pivovarna Laško in Riko Ribnica.

 

 

Na osnovi novembrskega žreba parov četrtfinala pokala Slovenije je jasno, da se bo zmagovalec tekme Celje Pivovarna Laško - Riko Ribnica v nadaljevanju tekmovanja pomeril z ekipo Brežic v gosteh. Tekme četrtfinala bodo na sporedu v sredo, 17. decembra 2014.

 

 

V četrtfinalu letošnjega tekmovanja bodo med osmimi ekipami nastopile štiri iz 1. NLB Leasing lige (Trimo Trebnje, Gorenje Velenje, Krka in Celje Pivovarna Laško ali Riko Ribnica) in štiri iz 1. B lige (Brežice, Koper 2013, Dol TKI Hrastnik, Črnomelj).

 

 

Glede na izžrebane pare četrtfinala bo brez nastopa na zaključnem turnirju najboljših štirih ekip zanesljivo ostala ena ekipa iz 1. NLB Leasing lige (poraženec tekme Trimo Trebnje - Gorenje Velenje), napredovanje na final four pa si bo zagotovo priigrala ekipa iz 1. B lige (zmagovalec tekme Dol TKI Hrastnik - Črnomelj).

 

 

 

PARI ČETRTFINALA POKALA SLOVENIJE ZA MOŠKE:

 

 

Brežice - zmagovalec tekme Celje Pivovarna Laško - Riko Ribnica

 

 

Trimo Trebnje - Gorenje Velenje

 

 

Koper 2013 - Krka

 

 

Dol TKI Hrastnik - Črnomelj