2. 1. 2014

Denič: Takšen pristop pričakujem na vsaki tekmi, Gajić: Padec zbranosti lahko odpravimo

Slovenski rokometaši so v Luksemburgu rutinirano opravili z gostitelji (36:16) v tretjem krogu kvalifikacij za nastop na SP 2015. Selektor Boris Denič je bil zadovoljen s pristopom igralcev proti precej slabšemu nasprotniku, igralec Dragan Gajić pa se zaveda nekaterih pomanjkljivosti v igri.

 

 

Boris Denič, selektor reprezentance Slovenije: "Igra v obrambi je bila korektna, tudi pristop igralcev je bil takšen, kot ga pričakujem na vsaki tekmi. V drugi polovici prvega polčasa smo imeli nekajminutni strelski mrk. To se nam je zgodilo že na nekaterih minulih tekmah. Toda v nadaljevanju kvalifikacij bomo to skušali odpraviti."

 

 

Luka Žvižej, igralec reprezentance Slovenije: "Z zmago in pristopom moramo biti zadovoljni. Na začetku tekme smo pokazali svojo odločnost po zmagi. Na tekmi proti Luksemburgu napad ni bil na ravni naše obrambe, toda najbolj pomembno je, da smo zmagali."

 

 

Dragan Gajić, igralec reprezentance Slovenije: "Tekma se je začela in končala na krasen način. V prvem polčasu smo doživeli manjši padec v igri, enostavno nam je padla zbranost v obrambi in napadu. To hibo lahko odpravimo na naslednjih dveh tekmah s Švico in Ukrajino."

 

 

 

KVALIFIKACIJE ZA SP 2015 V KATARJU - MOŠKISlovenci zlahka zmagali na gostovanju v Luksemburgu, Švicarji iztržili remi v UkrajiniMed šestnajsterico za Luksemburg brez Zormana, St. Skubeta, Natka, Škofa, Prošta in ŠoštaričaV tretjem krogu kvalifikacij za nastop na SP 2015 slovenski rokometaši gostujejo v Luksemburgu