15. 4. 2014

Kvalifikacijska turnirja za prvo državno prvenstvo v rokometu na mivki bosta v Ajdovščini in Mozirju

Vabimo vas, da se udeležite prvega državnega prvenstva v rokometu na mivki. Gre za uradno tekmovanje pod okriljem Rokometne zveze Slovenije, ki je organizacijo zaupala rokometnemu klubu Mivka, športnemu društvu Familia in športnemu društvu Mozirje.

 

 

Tekmovanje se bo odvijalo v obliki dveh kvalifikacijskih turnirjev, ki bosta v Ajdovščini (31. maj in 1. junij 2014) in Mozirju (7. in 8. junij 2014). Po tri najboljše ekipe v moški in ženski konkurenci s posameznega kvalifikacijskega turnirja se bodo uvrstile na finalni turnir, ki bo 21. in 22. junija 2014 v Čatežu ob Savi, kjer bomo dobili prve slovenske državne prvake v rokometu na mivki.

 

 

S tem želimo Slovenijo postaviti na svetovni zemljevid rokometa na mivki. Gre namreč za atraktivno panogo, ki v zadnjih letih doživlja velik vzpon in so jo za svojo vzele že vse pomembne rokometne nacije. Državno prvenstvo je tudi prvi korak k oblikovanju državnih reprezentanc v rokometu na mivki.

 

 

Naj samo spomnimo, da bo na posameznem kvalifikacijskem turnirju sodelovalo po 12 ekip v moški in ženski konkurenci, in sicer tiste, ki se bodo prve prijavile in plačale prijavnino.

 

 

V spodnjih treh priponkah (v formatu PDF) si lahko ogledate razpisa za kvalifikacijska turnirja v Ajdovščini in Mozirju ter propozicije državnega prvenstva v rokometu na mivki.

 

 

Se vidimo na mivki!

 

 

 

RAZPIS - TURNIR V AJDOVŠČINIRAZPIS - TURNIR V MOZIRJUPROPOZICIJE DRŽAVNEGA PRVENSTVA V ROKOMETU NA MIVKI