6. 5. 2014

NOVO: V rubriki "ANKETA" glasujte in izberite Petrolovega rokometaša meseca - april 2014

V sodelovanju z našim sponzorjem Petrolom smo za vse navijače že v prejšnjih treh mesecih pripravili novost. Konec vsakega meseca bomo izbirali slovenskega reprezentanta, ki je najbolj zaznamoval minuli mesec – bodisi na reprezentančnem bodisi na klubskem nivoju. Vabljeni k sodelovanju - izbiri Petrolovega rokometaša aprila 2014!

 

 

Za vas bomo vsakič izbrali 5 kandidatov, ki so se po našem mnenju najbolj izkazali, vi pa boste preko spletne ankete na spletni strani Rokometne zveze Slovenije lahko oddali glas za vašega favorita. Z zmagovalcem meseca, Petrolovim rokometašem meseca, bomo opravili obsežen intervju. Vprašanja boste zmagovalcu lahko preko naše Facebook strani postavili tudi vi, izbrana vprašanja pa bo podjetje Petrol tudi nagradilo.

 

 

Januarja 2014 ste v prvi nagradni akciji za najboljšega izbrali Dragana Gajića, rokometaša francoskega kluba Montpellier. Zmagovalec izbire Petrolovega rokometaša za februar 2014 je postal Staš Skube, igralec Gorenja iz Velenja, za marec 2014 pa Gašper Marguč, član Celja Pivovarne Laško.

 

 

 

Kandidati za Petrolovega rokometaša meseca aprila 2014 so:

 

 

DRAGAN GAJIĆ (Montpellier, Francija)

 

 

DAVID ŠPILER (Brest Meškov, Belorusija)

 

 

PRIMOŽ PROŠT (Göppingen, Nemčija)

 

 

UROŠ ZORMAN (Kielce, Poljska)

 

 

MATJAŽ BRUMEN (Vardar Skopje, Makedonija)

 

 

 

ANKETA - NOVO VPRAŠANJE - PETROLOV ROKOMETAŠ MESECA!