12. 5. 2014

Trimo iz Trebnjega že četrtič zapored postal državni prvak Slovenije med starejšimi dečki A

Mladi rokometaši Trima iz Trebnjega so na finalnem turnirju najboljših štirih ekip v Sloveniji v kategoriji starejših dečkov A svoje delo znova opravili z odliko. Še četrto leto zapored so namreč postali državni prvaki Slovenije v kategoriji letnika 1999 in mlajših.

 

 

S tem so igralci Trima postavili nov mejnik v zgodovini trebanjskega rokometa, saj  še nobeni selekciji ni uspelo niti približno kaj podobnega. Za najboljšega igralca finalnega turnirja je bil izbran Miha Kotar (Trimo Trebnje), najboljši strelec je bil njegov klubski soigralec Marko Kotar (Trimo Trebnje), za najboljšega vratarja pa je bil izbran Mitja Koren (Celje Pivovarna Laško).

 

Za ekipo starejših dečkov A Trima iz Trebnjega so nastopali: Andraž Brezovar, Alen Kukenberger, Miha Kotar, Marko Kotar, Kristjan Horžen, Urh Pangerc, Jan Redek, Urh Poglavc, Žiga Medved, Timotej Majzelj, Amadej Jerlah, Luka Falkner, Nejc Jaklič, Luka Rogelj, Žan Zakošek, Lovro Višček in  Aljaž Hribar.

 

Pohvaliti gre tudi trebanjske navijače in starše, saj so s svojim navijanjem naredili odlično vzdušje, ki je minilo v znamenju "fair playa". Zahvala gre tudi naslednjim sponzorjem: ALVA, DANA, MIKROGRAFIJA, PREVOZI IN STREŠNIKI URBIČ, KOVINOPRODAJA TREBNJE IN BOBANU za finančno pomoč.

 

 

IZIDI TEKEM FINALNEGA TURNIRJA:

 

 

1. tekma: Celje Pivovarna Laško - Krka 13:21 (4:7)

 

 

2. tekma: Jeruzalem Ormož - Trimo Trebnje 25:26 (11:13)

 

 

3. tekma: Krka - Trimo Trebnje 24:24 (14:12)

 

 

4. tekma: Celje Pivovarna Laško - Jeruzalem Ormož 23:20 (13:11)

 

 

5. tekma: Krka - Jeruzalem Ormož 20:20 (10:10)

 

 

6. tekma: Celje Pivovarna Laško - Trimo Trebnje 20:27 (9:15)

 

 

 

KONČNI VRSTNI RED:

 

 

1. mesto: TRIMO TREBNJE

 

 

2. mesto: Krka

 

 

3. mesto: Celje Pivovarna Laško

 

 

4. mesto: Jeruzalem Ormož