23. 5. 2014

Na vrsti je tudi “all-star” tekma najboljših 1. B lige, ki bo jutri v Slovenj Gradcu

Pretekli vikend se je končala sezona za igralce drugega kakovostnega razreda slovenskega moškega rokometa. In prav je, da se odigra še tekma najboljših igralcev lige, ki bo v soboto, 24. maja, ob 19.00 v Slovenj Gradcu.

Tudi letošnjo sezono je, tako kot vsa pretekla leta, Rokometna zveza Slovenije organizacijo zaupala zmagovalcu te lige. Klub, ki je po 22 odigranih krogih sezono 2013/2014 dočakal na vrhu je Rokometni klub Slovenj Gradec 2011. Klub, ki se je že mnogokrat izkazal kot odlični organizator. Tekma bo odigrana v športni dvorani Slovenj Gradec, in sicer  v soboto 24. maja ob 19.00.

Na tekmi bodo nastopili:

ZAHOD:

Vratarji: Aljaž Panjtar (Damahaus Cerklje), Midhad Muratovič (Herz Šmartno), Anže Vrbinc (Loka 2012);

Igralci:

Mario Cingesar (Loka 2012), Luka Poglajen (Herz Šmartno), Jasmin Ramić (Dol TkI Hrastnik), Darko Cingesar (Loka 2012), Gregor Klepej (Dol TKI Hrastnik), Dejan Berglez (Herz Šmartno), Aleš Šmejc (Herz Šmartno), Anže Rebič (Loka 2012), Primož Šušteršič (Mokerc Ig), Novica Malešević (RDamahaus Cerklje), Filip Gradišek (Herz Šmartno), Jan Korošec (Loka 2012). Rok Setnikar (Damahaus Cerklje) Gašper Gabrijelčič (Mokerc Ig), Andraž Repar (Grosuplje), Žiga Bradeško (Loka 2012), Denis Nuhanović (RK Damahaus Cerklje);

Ekipo Zahoda bosta vodila Robert Bradeško (Loka 2012) in Jaka Keše (Herz Šmartno).

VZHOD:

Vratarji: Domen Ošlovnik (Slovenj Gradec 2011), Jure Blaževič (Dobova), Matic Gerčar (Drava Ptuj);

Igralci: Franci Poklič, Andraž Voršič (Slovenj Gradec 2011), Izidor Hotko (Dobova), Tine Marušič, Vid Kovač (Moškanjci - Gorišnica), Dejan Veselko (Velika Nedelja); Vid Levc, Žan Šol, Rok Ovniček, Klemen Kresnik (Slovenj Gradec 2011), Daniel Pfajfar (Dobova), Robert Bezjak (Drava Ptuj), Tomaž Gospodarič, Jurij Jensterle (Radeče – MIK Celje), Matej Bedrač (Moškanjci – Gorišnica), Kristijan Štefičar (Velika Nedelja); Benjamin Zbičajnik (Slovenj Gradec 2011), Žiga Lesjak (Drava Ptuj), Mitja Lesjak (RK Radeče – MIK Celje);

Ekipo Vzhoda bosta vodila trener Sebastjan Sovič (Slovenj Gradec 2011) in pomočnik Uroš Šerbec (Drava Ptuj)

www.rokomet.net