5. 6. 2014

V Piranu slavijo 60 let igranja rokometa

Rokometni zanesenjaki iz Pirana za petek in soboto (6. in 7. junij 2014) pripravljajo pester program, s katerim bodo proslavili 60 let igranja rokometa v piranski občini. Družile se bodo vse generacije, jutri ob 19.00 pa se bodo članice Pirana pomerile z mladinsko reprezentanco Slovenije, ki se bo začela pripravljati za nastop na SP na Hrvaškem.

Rokomet ima v Piranu dolgo zgodovino in bogato tradicijo. Nanj so upravičeno ponosni, tako kot na program, ki so ga pripravili ob proslavitvi častitljivega jubileja. Proslava se bo začela v petek, 6. junija, ko se bodo ob 17.30 srečale mlajše veteranke, sledilo bo slikanje vseh generacij, ob 19. uri se bo začela tekma Pirana in slovenske mladinske reprezentance, večer pa se bo zaključil s piknikom in druženjem ob glasbi.

Ob tem v Piranu pripravljajo foto razstavo in licitacijo dresov. Bogat je tudi sobotni program, ki se bo začel s tekmami v mini rokometu, nato pa se bodo predstavile vse generacije kluba.