17. 5. 2015

Izjave po tekmi Gorenje Velenje - Skjern

Izjave po tekmi Gorenje Velenje - Skjern (22:27) na zaključnem turnirju evropskega pokala EHF v Berlinu.

 

 

Gregor Cvijić, trener Gorenja: "Nismo bili pravi. Po dobrem uvodu smo padli v obrambi in napadu, na koncu smo nekaj improvizirali ... V prvem polčasu nismo izkoristili slabe predstave tekmecev, oni pa so našo v končnici tekme."

 

 

Mario Šoštarič, rokometaš Gorenja: "Ponosni smo, da smo prišli tako daleč in nastopili na sklepnem turnirju v Berlinu. To je bila lepa nagrada za ekipo. Nismo žalostni, dvignjenih glav gremo naprej in novim bojem naproti. Na tekmi s Skjernom smo opravili nekaj več kadrovskih zamenjav, zato menim, da se nismo preveč utrudili."

 

 

Mitja Nosan, rokometaš Gorenja: "Na tekmi za tretje mesto nas je morda malce 'zmanjkalo'. Z menjavami smo skušali držati visok ritem, a se nam ni izšlo. Skjernu čestitam za zmago. Naredili smo preveč napak, zgrešili smo preveč strelov, pa tudi naša obramba na koncu ni bila na visoki ravni."

 

 

Ole Norgaard, trener Skjerna: "Zelo sem vesel zmage. Velenjčani so izjemno hitri, za zmago smo se morali pošteno potruditi. Odločilno vlogo je imela naša obramba v končnici tekme, tedaj smo nagnili tehtnico na našo stran."

 

 

 

EVROPSKI POKAL EHF ZA MOŠKE - SEZONA 2014/15