18. 4. 2015

Herz Šmartno – Dol TKI Hrastnik 28:26 (13:14)

Herz Šmartno – Dol TKI Hrastnik              28:26  (13:14)

 

Šmartno pri Litiji – Dvorana Pungrt, gledalcev: 250, sodnika: Branko Pirc in Mitja Smolko, delegat: Milan Turin.

 

HERZ ŠMARTNO: Ribarič 2, Pregelj 1, Gradišek 6, Urban Poglajen, Bahovec, Virant, Šmejc 5, Luka Poglajen 4, Muratovič (14 obramb), Zakonšek, Sadar 2, Bučar, Avsec 5, Močnik 3, Kukovica (0 obramb), Kus. Trener: Jaka Keše.

 

DOL TKI HRASTNIK: Seme (8 obramb), Lovrič, Lisec 4, Cigoj, Cenkar (2 obrambi), Bauerheim 4, Huček 5, Hribernik (0 obramb), Moljk, Hribšek 9, Pintar, Ramič 3, Ribič, Simončič, Robnik 1, Blagotinšek. Trener: Aleš Filipčič.

 

Sedemmetrovke: Herz Šmartno 9 (6), Dol TKI Hrastnik 7 (7).

 

Izključitve: Herz Šmartno 10 minut, Dol TKI Hrastnik 14 minut.

 

Tekma je bila pomembna za obe ekipi, saj je bila ena izmed odločilnih za končno 3. mesto v ligi. Gostje so prispeli v okrnjeni postavi, pri domačih pa že nekaj časa manjkajo nekateri igralci. V prvem polčasu je domača ekipa dvakrat povedal za tri zadetke, dobro je branil Muratovič. Gostje se vseeno niso dali, ter uspeli do konca polčasa preobrniti rezultat v svojo korist, tudi po zaslugi mladega vratarja Žige Semeta. Polčas se je končal z zadetkom prednosti Dolanov. V drugem delu je bila na začetku polčasa slika izenačena, domača ekipa je povedla šele pri 21:20. Do konca srečanja je bilo zelo napeto, obe ekipi sta zapravili nekaj 100% priložnosti, vseeno pa so domači igrali bolje in na koncu zasluženo zmagali za dva zadetka.