2. 5. 2015

Akcija: "S kavča v Zlatorog - podpiram slovenske športnike"

Celjska dvorana Zlatorog bo v nedeljo, 3. maja, gostila kvalifikacijski dvoboj med Slovenijo in Švedsko v kvalifikacijah za EP 2016. Organizatorji so se odločili izpeljati zanimivo akcijo, imenovano "S kavča v Zlatorog", s katero želijo spodbuditi slovenske navijače k podpori vseh slovenskih športnikov v živo na prizoriščih.

 

 

Večina športnih navdušencev se verjetno še spomni odzivov nekaterih športnikov po zadnjem svetovnem prvenstvu v rokometu in na ostalih športnih tekmovanjih, ko so tako rokometaše kot nekatere druge športnike zbodli številni žaljivi komentarji na družabnih omrežjih, ki so presegli mejo dobrega okusa.

 

 

Športniki so v odzivih omenjali navijače na "kavčih" pred domačimi televizorji, zato smo se odločili za akcijo, v kateri bomo vse navijače pozvali, da pokažejo podporo slovenskim športnikom in jih podpirajo v živo na prizoriščih.

 

 

Tretjega maja, ko bo v Zlatorogu na sporedu kvalifikacijski dvoboj med Slovenijo in Švedsko, bo navijače namreč "kavč" čakal tudi v dvorani. Torej ni potrebno sedeti doma na kavču, ampak bo ta na voljo tudi v dvorani.

 

 

Še več, v sodelovanju s podjetjem M-TOM bo eden izmed navijačev domov odšel z novim "kavčem" tega podjetja. V sklopu akcije si bodo navijači lahko zagotovili vstopnice za ogled tekme, sedežno pa lahko le tisti, ki bodo 3. maja v Zlatorogu.

 

 

Vsa navodila, kako akcija poteka, so na voljo na spletnih straneh celjskega rokometnega kluba in na straneh Rokometne zveze Slovenije, prav tako kot tudi na Facebook profilih omenjenih. Akcija se začenja danes - vabimo vas, da se ji pridružite ter podprete slovenske športnike v živo.

 

 

 

NAVODILA: "S kavča v Zlatorog - podpiram slovenske športnike"

 

 

Namen akcije: namen akcije je aktivirati bazo gledalcev, da se odzovejo pozivu in v živo spremljajo športne dogodke. Akcija je posledica izjav slovenskih športnikov na številne komentarje po forumih, ki so pogosto žaljivi in preko mej dobrega okusa. Akcija bo merila prav na ta segment, torej z malce izzivalnosti sprožiti promocijo športnih dogodkov in podporo slovenskim športnikom na športnih prireditvah.

 

 

Potek akcije:

 

 

Prva faza: slikajte se na domačem "kavču" s slovensko zastavo ali dresom, sliko pošljite na e-mail marketing@rk-celje.si in si zagotovite dve vstopnici za ogled tekme Slovenija – Švedska. Vsak dan bomo izžrebali najmanj enega prejemnika dveh vstopnic.

 

 

Druga faza - tekma: pred tekmo se v avli dvorane Zlatorog slikajte na kavču pred ozadjem: "Podpiram slovenske športnike! Ker mi ni vseeno, sem tu! #podpiramSLOSPORT«. T.i. selfi nam pošljite na e-mail marketing@rk-celje.si, mi pa bomo sliko objavili na našem FB profilu.

 

 

Tretja faza: Na vas je, da med 4. in 5. majem zberete največ "Likeov" na FB-ju in med desetimi tistimi, ki jih boste zbrali največ, bo slovenski reprezentant Luka Žvižej pred tekmo z Mariborom (6. maj) izžrebal nagrajenca - prejemnika sedežne M-TOM.