15. 7. 2015

GEN-I Zagorje in Mlinotest Ajdovščina bosta 21. julija izvedela za tekmeca v pokalu EHF in pokalu challenge

GEN-I Zagorje že nekaj sezon zapored nastopa v evropskih pokalih, v Ajdovščini pa so zbrali dovolj poguma za udeležbo v pokalu challenge, kar pomeni, da bo Slovenija po vrsti let v evropskih pokalih spet imela tri predstavnike, saj Krim Mercator že po tradiciji nastopa v ligi prvakinj.

GEN-I Zagorje bo nastopalo v pokalu EHF, v katerem bo letos tekmovalo 46 ekip, tekmovanje pa bodo varovanke trenerja Bojana Voglarja začele v drugem krogu. Ime tekmic bodo Zagorjanke izvedele na žrebu, ki bo 21. Julija, termini igranja drugega kroga pokala EHF pa so 17. ali 18. oktober in 24. ali 25. oktober.

Mlinotest Ajdovščina bo tekmovalo v pokalu challenge, v katerem bo letos nastopalo 25 ekip. Tekmovanje se bo za Ajdovke začelo v tretjem krogu, tekmice bodo dobile na žrebu, ki bo 21. julija, prvi evropski nastop pa bodo imele 14. ali 15. novembra letos.

foto: rk zagorje