9. 10. 2015

Trimo Trebnje - Sevnica 27:23 (18:9)

Sosedski dvoboj med Trimom iz Trebnjega in Sevnico v šestem krogu v 1. NLB Leasing ligi za moške se je končal z zmago gostiteljev za štiri gole. Trebanjci so na domačem igrišču nadigrali goste iz Sevnice z rezultatom 27:23 (18:9).

 

 

TRIMO TREBNJE - SEVNICA 27:23 (18:9)

 

 

Trebnje - Športna dvorana, gledalcev: 350, sodnika: Brecelj in Palačković.

 

 

Trimo Trebnje: Djudjević 5, Florjančič 12 (6), Skol, Kotar 5 (1), Sušin, Željko, Udovič 2, Sašek 1, Pernovšek, M. Grandovec, Mlakar, T. Grandovec 2, Mikec, Brana, Urbič.

 

 

Sevnica: Leben, Ranevski 5, Dražetič 4, Gorenjak 6, Brečko 4 (4), Ž. Krnc 1, Zagode, Praznik, Brglez, Mrgole, J. Krnc, Kuhar, Grušovnik, Brilej, Bezgovšek 3, Kolman.

 

 

Sedemmetrovke: Trimo Trebnje 8 (7), Sevnica 5 (4).

 

 

Izključitve: Trimo Trebnje 6 minut, Sevnica 6 minut.

 

 

 

Trebanjci so vpisali tretjo prvenstveno zmago v letošnji sezoni in imajo po šestih krogih polovičen izkupiček točk. Na drugi strani Sevničani ostajajo samo pri eni zmagi in le dve osvojenih točkah v dosedanjem delu 1. NLB Leasing lige.

 

 

Na tekmi v Trebnjem so gostitelji že v uvodu hitro ušli na štiri gole razlike. Nato so prednost v svojo korist povišali celo na devet golov (16:7) in vse je kazalo, da bo zmaga ostala na domačem igrišču.

 

 

Toda v drugem delu je sledil pravi preobrat in vroča končnica, saj so se gostje nepričakovano približali samo na gol zaostanka (23:24). Toda domači rokometaši so še pravočasno strnili svoje vrste v obrambi in poiskali primerne rešitve v napadu, s tremi zaporednimi goli pa so vknjižili nov uspeh.

 

 

V naslednjem krogu Trebanjce čaka težko gostovanje v Velenju, Sevnica pa bo v dvoboju s Slovenj Gradcem na domačem igrišču napadala novi prvenstveni točki.

 

 

 

1. NLB LEASING LIGA - SEZONA 2015/16