23. 2. 2016

Selektor Uroš Bregar objavil seznam kandidatk za tekmi z Makedonijo

Ženska članska reprezentanca se bo v mesecu marcu, v okviru kvalifikacij za nastop na EP 2016, dvakrat pomerila z Makedonijo. Prva tekma bo 10. marca v Mariboru, selektor Uroš Bregar pa bo svoje varovanke zbral v ponedeljek, 7. marca, na pripravah v Zrečah.

Po porazih v dvoboji s Hrvaško in Črno goro,se bodo Slovenke ponovno zbrale in poizkušale dobiti oba dvoboja z Makedonijo. Priprave se bodo tokrat odvile v Zrečah, selektor Uroš Bregar pa je na njih povabil 18 igralk. Med njimi bo tudi debitantka Lea Kranjc.

Prva tekma z Makedonijo bo v četrtek, 10. marca, ob 17.30 v dvorani Lukna v Mariboru, druga pa 12. marca ob 20.00 v Skopju. Predprodaja vstopnic za tekmo v Mariboru, ki jo RZS organizira skupaj z ŽRK Branikom, se bo začela v četrtek na Eventimu.

 

 

Na seznamu so: Lina Krhlikar (Frisch auf Gopppingen –Nem), Nina Jeriček (Nimes – Fra), Maja Šon (Nimes – Fra), Ana Petrinja (Frisch auf Gopppingen - Nem), Ana Gros (Metz – Fra), Polona Barič (Krim Mercator), Miša Marinček (Krim Mercator), Tamara Mavsar (Krim Mercator), Amra Pandžić (Krim Mercator), Sergeja Stefanišin (Krim Mercator), Alja Koren (Krim Mercator), Neli Irman (Budučnost –ČG), Tjaša Stanko (Zagorje), Katja Čerenjak (Zelene Doline Žalec), Barbara Lazović (Vardar – Mak), Teja Ferfolja (Mlinotest Ajdovščina), Ines Amon (Velenje),  Lea Krajn (Zagorje)