11. 7. 2016

Člani zaključili prvi, kondicijski del priprav

Moška članska rokometna reprezentanca je po šestih dneh in pol zapustila Roglo, kjer je opravila prvi, kondicijski del priprav, znova pa se bo zbrala v sredo, v Zrečah, kjer bo ostala do 19. julija. V tem času bo odigrala tudi dve pripravljalni tekmi proti Tuniziji - prvo v soboto, ob 18.00, v mariborski dvorani Tabor, dan kasneje, ob isti uri, pa v trboveljskem Polaju.

Izbranci Veselina Vujovića, ki je zelo zadovoljen z delom in pristopom rokometašev, so večino časa vadili pod vodstvom kondicijskega trenerja Primoža Porija in sicer v prijetnem vremenu in čistem pohorskem zraku na zunanjih površinah ter v večnamenski dvorani in fitnesu. Oddelali so enajst močnih treningov, zdaj pa jih, pred zborom v Zrečah, čakata dva dneva in pol počitka.

Veselin Vujović, selektor Slovenije:

"Zaključujemo prvo fazo treningov na Rogli, kjer sta nam služila tako vreme, kot zdravje, fantje pa so od prvega do zadnjega dne delali zelo dobro. Mislim, da smo lahko s treningi na Rogli zadovoljni, čeprav bomo šele na olimpijskih igrah videli ali smo bili uspešni. Zdaj nas čaka nekoliko lažji, a še vedno zelo pomemben del - brušenje forme prek pripravljalnih tekem, začenši z dvema proti Tuniziji v Mariboru in Trbovljah."

PRIPRAVLJALNE TEKME:

Sobota, 16. julija, ob 18.00, Maribor (dvorana Tabor):
SLOVENIJA : TUNIZIJA

VSTOPNICE SO NA VOLJO TUKAJ.

Nedelja, 17. julija, ob 18.00, Trbovlje (dvorana Polaj):
SLOVENIJA : TUNIZIJA

Vstopnice si lahko zagotovite v Kavarni DDT (Trg svobode 11a, Trbovlje) po enotni ceni v predprodaji 6 EUR, na dan tekme pa 8 EUR.

Petek, 22. julij, ob 18.00, Koper (dvorana Bonifika):
SLOVENIJA : HRVAŠKA

Vstopnice si lahko zagotovite vsak torek, sredo in četrtek, od 18.00 do 20.00, v dvorani Bonifika po enotni ceni v predprodaji 6 EUR, na dan tekme pa 8 EUR.

Torek, 26. julija, Opatija:
HRVAŠKA : SLOVENIJA

Četrtek, 4. avgusta, Rio de Janeiro:
SLOVENIJA : DANSKA

Uri tekem v Opatiji in Riu de Janeiru bosta znani v kratkem, prav tako več informacij o vstopnicah za preostale tekme.