18. 8. 2016

Superpokal Slovenije tudi letos v Portorožu

V soboto, 27. avgusta, bo na stadionu v Portorožu, znova v organizaciji Rokometne zveze Slovenije, Športnega turizma Portorož in Občine Piran, potekal tradicionalni Superpokal Slovenije, na katerem se bodo za dva naslova v dveh kategorijah pomerili štirje klubi.

Med dekleti bomo lahko znova priča velikemu dvoboju med državnimi prvakinjami iz Zagorja ter Krimom Mercatorjem, ki sta se v minuli sezoni pomerila dvakrat, obakrat pa se razšla z neodločenim izidom - 22:22 je bilo v Trbovljah, 23:23 pa v Ljubljani, kar je pomenilo, da se bo prvega naslova prvaka veselila ekipa Bojana Voglarja.

V moški kategoriji bomo spremljali ponovitev finala Pokala Slovenije, v katerem so bili rokometaši Celja Pivovarne Laško boljši z 38:25, štirikrat pa so zmago slavili tudi v državnem prvenstvu. Na delu bomo lahko videli tudi štiri člane olimpijske reprezentance, ki je v Riu de Janeiru osvojila 6. mesto, kar je doslej najboljši rezultat na olimpijskih igrah v zgodovini slovenskega rokometa.

Poleg dobrega rokometa bodo organizatorji poskrbeli za obilico spremljevalnega programa, nagrade bodo prejeli najboljši rokometaši državnega prvenstva minule sezone, obeta pa se nam tudi posebna slovesnost, o kateri več v prihodnjih dneh.

SUPERPOKAL SLOVENIJE 2016, STADION PORTOROŽ

Sobota, 27. avgusta:
ZAGORJE : KRIM MERCATOR (ob 18.00)
CELJE PIVOVARNA LAŠKO : KOPER (ob 20.30)

Vstopnice za Superpokal Slovenije si lahko zagotovite na www.mojekarte.com in vseh prodajnih mestih podjetja Moje karte po enotni ceni 10 EUR za oba dvoboja. Otroci do 6. leta si lahko dogodek ogledajo brezplačno, a nimajo lastnega sedeža.