24. 5. 2017

Postani prostovoljec na EP za mladinke 2017 v Celju!

Organizacijski odbor evropskega prvenstva za mladinke 2017 v Celju, ki bo potekal med 27. julijem in 6. avgustom, nadaljuje z iskanjem prostovoljcev, ki se lahko za delo in pridobitev velikih izkušenj, znanja in poznanstev, prijavijo do 23. julija.

Si želiš postati del evropskega prvenstva za mladinke do 19 let v Celju? V njem aktivno sodelovati in ga soustvarjati? Te zanimajo vse zakulisne dejavnosti, ki se izvajajo med vrhunskim športnim dogodkom zato, da je ta brezhibno in dovršeno izpeljan? Bi te veselilo biti del ekipe, ki homogeno sodeluje? Te veseli sklepanje novih, zanimivih in po vedno trajnih poznanstev? Želiš pridobiti kvalitetno referenco, ki je mnogim do zdaj odprla možnosti celo za zaposlitev?  

Potem se hitro prijavi ter postani prostovoljec na evropskem rokometnem prvenstvu za mladdinke, ki bo v Celju potekal od 27. julija do 9. avgusta 2017! Za prostovoljce bo med prvenstvom lepo poskrbljeno - imeli bodo enotna oblačila, ki jim bodo ostala v trajno last, poskrbljeno bo za brezplačno prehrano in pijačo, na prizorišči dogodka bo organiziran brezplačen prevoz z vlakom ter z lokalnim avtobusnim prevozom, med delom pa bodo prostovoljci imeli sklenjeno ustrezno zavarovanje. Organizatorji bodo za dobro počutje poskrbeli še z nekaterimi prijetnimi presenečenji, vsi prostovoljci pa bodo po zaključenem evropskem prvenstvu prejeli pisno potrdilo o opravljenem delu. 

Smo vzbudili tvoje zanimanje? Potem se hitro prijavi na priloženem prijavnem obrazcu, ki ga lahko izpolniš do 23. julija 2017. Izpolnjene obrazce pošlji na e-mail naslov: dragana.jusupovic@gmail.com

Za vse dodatne informacije in odgovore na vaša vprašanja vam je vodja prostovoljcev Dragana Jusupović na razpolago na telefonski številki 041/902-902.