21. 7. 2017

Neli Irman prostovoljka na EP 2017 za mladinke v Celju

Ena najboljših slovenskih rokometnih reprezentantk, ki bo s Slovenijo nastopila tudi na prihajajočem svetovnem prvenstvu v Nemčiji, bo od 27. julija do 6. avgusta na EP za mladinke v Celju opravljala vlogo prostovoljke. Do nedelje, 23. julija, se lahko prijaviš tudi ti!

Celjska rokometašica bo veliko pripomogla k organizaciji evropskega prvenstva, v katerega organizacijski odbor vlaga ogromno časa in truda, saj se želi slovenski in tuji javnosti, tudi v luči kandidature za moški članski EP 2022 ali 2024 dokazati kot izjemen gostitelj. Turnir, na katerem bo nastopilo 16 reprezentanc, vključno z izbrano vrsto Bojana Voglarja, ki je s to generacijo pred dvema letoma na EP do 17 let osvojila 5. mesto, se začenja že v četrtek.

Neli Irman, slovenska reprezentantka in prostovoljka na EP 2017 za mladinke:

"Za prostovoljstvo na EP za mladinke sem se odločila, ker imam čas, ker sem še vedno brez kluba in ker menim, da je organizacija prvenstva velik dogodek za Slovenijo. Udeležila sem se že kar nekaj takih prvenstev, ki so mi bili kot igralki nekaj izjemnega. Na prvenstvih spoznaš ogromno ljudi in stkeš mnogo poznanstev, ki ti bodo mogoče nekoč dala veliko. Vidiš lahko veliko dobrega rokometa ter punce, ki bodo morda postale odlične igralke v najvišjih ligah in reprezentancah. Zato pridi in pomagaj, da bo prvenstvo se uspešnejše. Nikoli ne veš, kje se ti bodo v prihodnosti zaradi tega odprla vrata."

Še vedno se lahko za prostovoljca na EP 2017 za mladinke prijaviš tudi ti! 

Za prostovoljce bo med prvenstvom lepo poskrbljeno - imeli bodo enotna oblačila, ki jim bodo ostala v trajno last, poskrbljeno bo za brezplačno prehrano in pijačo, na prizorišči dogodka bo organiziran brezplačen prevoz z vlakom ter z lokalnim avtobusnim prevozom, med delom pa bodo imeli sklenjeno ustrezno zavarovanje. Organizatorji bodo za dobro počutje poskrbeli še z nekaterimi prijetnimi presenečenji, vsi prostovoljci pa bodo po zaključenem evropskem prvenstvu prejeli pisno potrdilo o opravljenem delu. 

Smo vzbudili tvoje zanimanje? Potem se hitro prijavi na priloženem prijavnem obrazcu, ki ga lahko izpolniš do 23. julija 2017. Izpolnjen obrazec pošlji na e-mail naslov: dragana.jusupovic@gmail.com

Za vse dodatne informacije in odgovore na vaša vprašanja vam je vodja prostovoljcev Dragana Jusupović na razpolago na telefonski številki 041/902-902.