13. 2. 2017

Rezultati 6. nagradne igre

Zaključila se je 6. nagradna igra na temo moškega svetovnega prvenstva, na katerem so naši rokometaši prejeli bronasto medaljo. Na Rokometno zvezo Slovenije smo v času svetovnega prvenstva prejeli kar nekaj zanimivih izdelkov in video posnetkov. 

Najbolj inovativne so bile učenke  8. razreda OŠ Srečka Kosovela Sežana, ki so pod mentorstvom športne pedagoginje Vesne Muha izdelale lampijon moške rokometne reprezentance. Lampijon je bil razstavljen na sprejemu fantov na sedežu Rokometne zveze Slovenije. Iskrene čestitke gredo Dani, Eni, Miji in Meti ter mentorici Vesni.

Drugo nagrado so si prislužili RK Moškanjci Gorišnica, ki so izvedli otroške delavnice ter svoje aktivnosti strnili v video posnetek. Iskrene čestitke gredo vsem sodelujočim ter mentorici Ireni Trunk.

Tretjo nagrado so si prislužili fantje iz RK Slovenj Gradec 2011, ki so za naše rokometaše posneli spodbudni video ter prikazali akcijo Mihe Zarabca in Blaža Janca za izenačenje na tekmi proti Tuniziji. Iskrene čestitke fantom ter mentorju Ninu Legnarju.

Videa sta objavljena tukaj.