30. 5. 2017

Parado prvakov začeli karting centru Celje

Rokometaši Celja Pivovarne Laško, ki so v četrtek že proslavili 21. naslov državnih prvakov, so zadnji teden in t.i. parado prvakov začeli v Karting centru Celje.

Celotna članska ekipa in njen strokovni del so se na strehi celjskega nakupovalnega centra pomerili za veliko nagrado RK Celje Pivovarna Laško. Že v kvalifikacijah je najboljši čas dosegel Luka Žvižej, ki je le za sekundo in pol zaostal za rekordom steze, ki je tudi med dirko zadržal “pole position” in slavil na prvi veliki nagradi. Drugo mesto je v napeti dirki osvojil tehnični vodja Andrej Feldin, katerega uvrstitev pa je še vedno pod vprašajem (tekmovalna komisija bo zasedala popoldan), saj je s predrzno in nevarno vožnjo ogrožal druge udeležence dirke. Tretje mesto je zasedel mladi voznik, Blaž Janc, ki je izkoristil zmedo na dirkališču ter si privozil mesto na stopničkah.

V elitni deseterici voznikov je končal tudi trener Branko Tamše, preostali udeleženci velike nagrade pa že načrtujejo taktiko za naslednjo dirko, prvi pa so že začeli s testnimi vožnjami (Zarabec).

Finale sezone in zadnja tekma v končnici bo v petek, 2. junija, ko bo v Zlatorogu gostoval RK Gorenje Velenje. Tekma bo ob 20h, pred in po tekmi pa bo poskrbljeno za pestro dogajanje in rokometno zabavo z živo glasbo. Tekma ima poleg športne strani, tudi velik slavnostni pridih, saj se bo na njej od dresa Celja Pivovarne Laško poslovilo sedem igralcev, še dodaten razlog za prihod pa je dobrodelnost – namreč dober del izkupička od prodaje vstopnic bo namenjen zdravljenju Nenada Stojakoviča. Poleg rednih vstopnic, so za končnico na voljo tudi otroške, oziroma družinske vstopnice. Pohitite z nakupom, saj so v predprodaji cenejše – klik na NAKUP na tej povezavi in bodite opora celjskim vitezom. Od sedaj dalje pa so v mreži Mojekarte na voljo tudi na bencinskih servisih PETROL.