14. 9. 2017

Do konca septembra cenejše vstopnice za tekmo proti Hrvaški

Slovenska moška reprezentanca bo pred začetkom evropskega prvenstva 2018 odigrala dve vrhunski pripravljalni tekmi proti Hrvaški - 26. oktobra ob 18.00 v Stožicah in dva dni kasneje v Zagrebu.


Gre za ponovitev tekme za tretje mesto na minulem svetovnem prvenstvu v Franciji, na kateri je izbrana vrsta Veselina Vujovića po zaostanku z osmimi zadetki 20 minut pred koncem uprizorila neverjetno predstavo, Hrvaško na koncu ugnala z 31:30 ter osvojila svojo drugo medaljo na velikih prvenstvih. Ekipi se bo prvič po prvenstvu zaradi poškodbe kolenskih križnih vez lahko pridružil tudi kapetan Vid Kavtičnik.

V Stožicah, v katerih je v kvalifikacijah za EP 2018 na Hrvaškem na dvoboju proti Nemčiji za Slovenijo navijalo prek 10.000 navijačev, bo Rokometna zveza Slovenije zagotovila zanimiv spremljevalni program, tokratna posebnost pa bo tudi počastitev nekdanjih reprezentantov, ki so igrali za slovensko reprezentanco, a naj vse skupaj zaenkrat še ostane zavito v tančico skrivnosti. Dva dni po tekmi v Ljubljani bo Slovenija proti Hrvaški preizkusila tudi Areno Zagreb, v kateri bo januarja v prvem delu evropskega prvenstva zaigrala proti Črni Gori, Nemčiji in Makedoniji.

Vstopnice za tekmo v Stožicah so na voljo tukaj, vseh prodajnih mestih sistema Mojekarte, med drugim tudi bencinskih servisih Petrol. Cena vstopnice za tribuni A in C na zelenem ringu je v posebni ponudbi do konca septembra na voljo za 14 EUR (oktobra 16 EUR, na dan tekme 18 EUR), prvih 100 kupcev pa si jo lahko zagotovi za zgolj 10 EUR! Cena za tribuni B in D je 12 EUR.

ČLANI, PRIPRAVLJALNI TEKMI

Četrtek, 26. oktobra, ob 18.00, Ljubljana (Stožice):
SLOVENIJA : HRVAŠKA

Sobota, 28. oktobra, Zagreb (Arena Zagreb):
HRVAŠKA : SLOVENIJA