2. 1. 2018

Reprezentanci se je pridružil Gregor Potočnik

Slovenska izbrana vrsta je po dveh dneh premora v Zrečah začela drugi ciklus priprav na evropsko prvenstvo, selektor Veselin Vujović pa je v ekipo vpoklical tudi Gregorja Potočnika.

25-letni rokometaš Gorenja Velenja je še dodatno okrepil konkurenco na igralnem mestu levega zunanjega, na katerem se za nastop na Hrvaškem borijo še Nik Henigman, ki še naprej intenzivno trenira po posebnem programu, Saša Barišić Jaman, Jan Grebenc in Borut Mačkovšek. V reprezentanci tako odslej trenira 22 igralcev, ki so že opravili prvi trening v letu 2018, selektor pa jih bo lahko za prvenstvo prijavil šestnajst in imel tudi možnost šestih menjav.

Slovenijo že čez dva dni čaka prvi pripravljalni dvoboj - v Dolu pri Hrastniku bo moči merila proti Iranu, katerega selektor je Borut Maček, 9. in 10. januarja pa se bo v Murski Soboti in Velenju zoperstavila srbski reprezentanci, eni od petih ekip s področja nekdanje Jugoslavije, ki bodo zaigrale tudi na Hrvaškem.

Za zadnji preizkus pred začetkom prvenstva na Hrvaškem so vstopnice na voljo na www.mojekarte.si ali vseh prodajnih mestih sistema Moje karte.

Vsi navijači, ki bi si želeli za slovensko reprezentanco navijati v živo v Zagrebu in uživati v izjemnem vzdušju, si lahko vstopnice in pakete s prevozom v slovenskem sektorju zagotovite v vseh poslovalnicah Turistične agencije Kompas ali na tej neposredni povezavi. Zanimanje za obisk tekem je med Slovenci že zdaj ogromno, saj je prodanih že prek 5.000 vstopnic, zato vsem zainteresiranim organizatorji poti svetujejo, da si svojo zagotovijo čim prej.

PRIPRAVLJALNE TEKME

Dol pri Hrastniku, četrtek, 4. januarja, ob 19.00:
SLOVENIJA : IRAN

Murska Sobota, torek, 9. januarja, ob 19.00:
SLOVENIJA : SRBIJA

Velenje, sreda, 10. januarja, ob 18.00:
SLOVENIJA : SRBIJA