1. 4. 2018

Na reprezentančnih pripravah tudi Baznik in Vlah

Tik pred zborom moške članske reprezentance, ki se bo zbrala v ponedeljek in naslednji vikend odigrala dve pripravljalni tekmi proti Belorusiji, je selektor zaradi poškodb v ekipo vpoklical dva nova igralca.

Veselin Vujović poleg Nika Henigmana ter Mateja Gabra tokrat zaradi natrgane mišice ne bo mogel računati na Klemna FerlinaMatevža Skoka, ki bo kljub poškodbi kolena vseeno prisoten na pripravah ter Marka Bezjaka, ki si je poškodoval gleženj. Namesto njih je v reprezentanco vpoklical 24-letnega vratarja AIX en Provence Jožeta Baznika, ki še ni zaigral v dresu Slovenije ter 20-letnega člana koprske zasedbe Aleksa Vlaha, ki je doslej zbral dva nastopa.

Slovenija se bo prihodnji vikend dvakrat pomerila proti Belorusiji, deseti ekipi evropskega prvenstva, s katero se je doslej pomerila na devetih tekmah, na katerih so šestkrat zmagali, enkrat remizirali in dvakrat izgubili. Nazadnje sta se moštvi pomerili na svetovnem prvenstvu v Dohi, kjer je naša izbrana vrsta zmagala s 34:29.

Vstopnice za tekmo v Trbovljah (7. april ob 18.00) so naprodaj v trgovini RSH d.o.o. v Trbovljah (računalniška trgovina v bivši blagovnici spodaj – Ulica 1. junija 3, Trbovlje) vsak dan od ponedeljka do petka med 7.00 in 16.00. Za navijače iz oddaljenih mest bo organizator tekme RD Rudar Trbovlje omogočil predprodajo preko naročila na e-pošto društva (rdrudar.trb@gmail.com) ob minimalnem naročilu vsaj 10 vstopnic. Ob naročilu je potrebno navesti ime, priimek in naslov plačnika, število vstopnic in kontaktni telefon.

Za tekmo v Laškem (8. april ob 18.00) si lahko vstopnice zagotovite prek te neposredne povezave ter vseh ostalih prodajnih mestih sistema Moje karte, vključno z bencinskimi servisi OMV, ekskluzivnimi prodajalci v tej panogi.

Za obe tekmi je cena vstopnice v predprodaji 8 EUR, na dan tekme pa 10 EUR.

ČLANI, PRIPRAVLJALNI TEKMI

Trbovlje, sobota, 7. aprila, ob 18.00:
SLOVENIJA : BELORUSIJA

Laško, nedelja, 8. aprila, ob 18.00:
SLOVENIJA : BELORUSIJA