25. 7. 2018

Mlada slovenska reprezentantka nova okrepitev Krim Mercatorja

Trener Krim Mercatorja Uroš Bregar je v preteklosti večkrat izpostavil, da si želi v klubu videti še več slovenskih reprezentantk, tako so se odločili, da v svoje vrste povabijo mlado in perspektivno vratarko Majo Vojnovič, ki je pred tem devet sezon nosila dres novomeške Krke.

O uspehih mlade Maje Vojnovič so se pred mladinskim evropskim prvenstvom, ki je lani potekal v Celju, razpisali tudi pri EHF. Pri 19 letih so jo izpostavili, kot prihodnost slovenskih vratark, tako ni presenetljivo tudi mesto med članskimi reprezentantkami, ki ji ga je že večkrat zaupal Bregar.

Priprave na novo sezono bodo pri Krimu Mercatorju začeli v sredo, 25. julija. Prve pripravljalne tekme jih čakajo Memorialu Vinka Kandije, ki bo potekal 17. in 18. avgusta in teden dni kasneje na Memorialu Josipa Samaržije Bepa.

Maja Vojnovič, nova okrepitev Krima Mercatorja:

"Po devetih sezonah v svojem domačem klubu ŽRK Krka sem se odločila, da se preizkusim na višjem nivoju v upanju, da pridobim še več znanja. Krim sem izbrala, ker svojim igralkam omogoča dobre pogoje ter razvoj na visokem nivoju. Pričakujem, da bomo s klubom uspešno sodelovali in skupaj dosegli željene cilje."