18. 3. 2019

Gal Marguč ostaja zvest Celju do leta 2022

RK Celje Pivovarna Laško je podaljšal sodelovanje z doma vzgojenim desno krilnim igralcem, Galom Margučem, ki bo v Celju ostal vsaj do leta 2022.

Gal Marguč je otrok celjskega kluba, ki s svojim pristopom in voljo do dela ter zanesljivostjo na igrišču, dokazuje, kako se bori za barve svojega kluba. Do danes je za člansko ekipo Celja Pivovarne Laško zbral 222 nastopov, v katerih je dosegel 576 zadetkov. Za reprezentanco je do sedaj zbral 6 nastopov, v katerih je dosegel 24 zadetkov. Klub se je z njim dogovoril za podaljšanje pogodbe še za dve sezoni in sicer vsaj do izteka sezone 2021 / 2022.

"Izjemno vesel sem podaljšanja pogodbe, saj ostajam v mojem klubu. Odločitev je bila preprosta. Čutim veliko zaupanje z vseh strani, kluba, trenerja in verjamem, da lahko tukaj še veliko napredujem, hkrati pa prispevam pomemben delež k prihodnjim uspehom in uresničevanju ciljev kluba. Gotovo si bomo prizadevali ohraniti primat v Sloveniji, kot vedno pa si bomo prizadevali narediti korak naprej v Evropi. A najprej nas seveda čakata letošnja končnica državnega prvenstva in zaključni turnir Pokala Slovenije, ko želimo obe lovoriki pripeljati v Zlatorog."