12. 8. 2019

Celjani v soboto premierno pred domačimi navijači

Rokometaši RK Celje Pivovarna Laško se po uvodnem delu priprav in pripravljalnem turnirju v Nemčiji vračajo v Zlatorog, kjer jih že to soboto čaka prva tekma pred domačimi navijači. V goste prihaja Veszprem.

In kako je z dosedanjim potekom priprav na novo sezono zadovoljen glavni trener, Tomaž Ocvirk? "Z moštvom delamo trije trenerji, zagotovljena je pestrost vsakega treninga. Če bo tak žar in tolikšna delovna vnema prisotna vsak dan, verjamem, da bomo zelo všečni. Da bodo gledalci v nas videli zasedbo, ki jo je vredno podpirati še izdatneje, kot doslej. Pričakujem, da bomo pravi, ko bo to najbolj pomembno.

Ljubitelje rokometa v soboto ob 18.00 v celjski dvorani čaka nekaj novosti. Zaživel bo brezgotovinski način plačevanja, ki prinaša številne prednosti, med drugim hitrejše nakupovanje, varnejše plačevanje in učinkovito izrabo časa obiskovalcev. Za še večji spektakel in športno izkušnjo gledalcev pa bosta poskrbela nova razsvetljava in ozvočenje.