17. 1. 2020

Razpis v okviru nacionalnih panožnih športnih šol

Predsedstvo RZS na predlog Strokovnega odbora, na seji dne 15.01.2020 sprejelo Pravilnik o izboru kandidatov za Nacionalne panožne športne šole v okviru Rokometne zveze Slovenije in Program RZS glede organiziranosti in delovanja nacionalnih panožnih športnih šol za obdobje 2020 – 2024 v okviru projekta Nacionalnih panožnih športnih šol (v nadaljevanju NPŠŠ) 2020 – 2024 (obdobje 01. 03. 2020 - 29. 02. 2024). Pravilnik o izboru in Program sta objavljena na spletni strani RZS.

Vsi strokovni delavci, ki želijo biti vključeni v izbor oziroma razvrstitev in s tem v sofinanciranje s strani MIZŠ morajo izpolnjevati pogoje, ki jih opredeljuje 48. člen Zakona o športu, ki se nanaša na strokovno izobraženost strokovnega kadra.

Kandidati  oddajo vlogo na razpis s priporočeno pošiljko po pošti ali osebno na naslovu: Rokometna zveza Slovenije, Leskškova cesta 9e, 1000 Ljubljanja najkasneje do 21.01.2020.

Šteje se, da je vloga prispela pravočasno, če je bila zadnji dan roka za oddajo vloge – 21.01.2020 oddana na pošti s priporočeno pošiljko ali 21.01.2020 do 12. ure oddana osebno v prostorih zveze

Kandidate bomo o uspešnosti njihove prijave pisno obvestili.