14. 2. 2020

V prodaji vstopnice za žensko kvalifikacijsko tekmo z Nemčijo

Le še 40 dni slovensko žensko člansko reprezentanco loči do drugega ciklusa kvalifikacij za nastop na letošnjem evropskem prvenstvu. V njem se bodo Slovenke dvakrat pomerile z Nemkami.


Prvo medsebojno tekmo v skupini 3 bo v sredo, 25. marca, ob 17.30 gostila celjska dvorana Golovec. Na njej si izbranke selektorja Uroša Bregarja želijo tudi tretjič vpisati zmago, s katero bi napravile nov velik korak k preboju na svoje sedmo in tretje zaporedno evropsko prvenstvo.


Slovenska dekleta bodo pri tem potrebovala bučno podporo s tribun. Vstopnice za obračun na Štajerskem so že na voljo. Do vključno 17.marca si jih lahko preko prodajnih mest sistema Moje karte zagotovite za 5 evrov, do dneva tekme bodo nato na voljo po 7 evrov, na dan tekme pa bo njihova cena znašala 10 evrov.


SEZNAMPRODAJNIH MEST SISTEMA MOJE KARTE

SPLETNINAKUP VSTOPNICE


Povratno tekmo bo štiri dni kasneje gostilo nemško mesto Bietigheim Bissingen. Tekma na jugozahodu Nemčije, dobrih 20 kilometrov severno od Stuttgarta, se bo začela ob 16.30.


Ženska izbrana vrsta je dosedanji del kvalifikacij opravila z odliko. Konec lanskega septembra je v Mariboru najprej suvereno opravila z reprezentanco Kosova (32:23), nato pa bila uspešna še v beloruskem Minsku (31:29). Na obeh tekmah prvega ciklusa je bila proti istima tekmecema uspešna tudi nemška zasedba.


Tretji in zadnji ciklus kvalifikacij bo sledil konec maja. Na prvenstvo stare celine, ki ga bosta med 3. in 20. decembrom gostili Danska in Norveška, se bosta uvrstili najboljši reprezentanci skupine.