7. 4. 2020

Grojzdek prva okrepitev Trima Trebnjega

Potem ko Adam Seferović s koncem sezone zapušča trebanjski klub, ga bo v naslednji sezoni zamenjal Žan Grojzdek, ki se v Trebnje vrača po treh sezonah.

Devetindvajsetletni Ljubljančan, ki igra na položaju levega zunanjega, je v minuli sezoni igral pri Urbanscape Loki, poleti pa se znova vrača v Trebnje. Član kluba je bil že v sezoni 2015/2016. Igralsko pot je sicer začel pri domačem Slovanu, medtem ko ga je slednji posodil nižje ligaškim klubom za nabiranje prepotrebnih izkušenj.

Grojzdek je celo izkusil igranje na evropskih igriščih ter v sezoni 2010/2011 v dresu Slovana vknjižil dva zadetka proti danskemu OIF Arendalu. V prestolnici je do prihoda v Trimo ostal do sezone 2015/2016, kasneje pa igral še pri Škofljici ter SVIŠ-u iz Ivančne Gorice.

Žan je s klubom podpisal enoletno pogodbo (z možnostjo podaljšanja), s seboj pa bo prinesel potrebne izkušnje in raznovrstnost tako v obrambi kot napadu.

Žan Grojzdek, nova okrepitev RK Trimo Trebnje:
“Vesel sem, da se vračam v klub, kjer sem že igral. Že od prej poznam kar nekaj igralcev in trenerjev, zato mislim, da se mi ne bo težko privaditi. Odkar sem igral za Trebnje, se je klub dvignil še na višjo raven, zato bo to sigurno stopnička višje v moji karieri. Komaj čakam, da se nova sezona začne.”